Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her uygulama gibi twitter da kullanım amacı dışında kullanıldığında bu tepkiyi alır. Arkadaşının gördükleri tweetler şu sekildedir buyuk ihtimal
Kardesim (6)... yaptı/söyledi.
Uygulamaların yorumlamaları farklı olabilir kimi saçma paylaşımlar için kimi siyaset için kimisi ise iş için kullanır.
Ben de bu sene kullanmaya başladım ama hiç tweet kullananlar için ezikleme yapıldığını duymamıştım. En azından boş insanların olduğu kadar da, her kafadan insanların olduğunu es geçmemek lazım. Ayrıca bazı kişilerin yazdıkları bana ilham da olabiliyor açıkçası
Ben de bu sene kullanmaya başladım ama hiç tweet kullananlar için ezikleme yapıldığını duymamıştım. En azından boş insanların olduğu kadar da, her kafadan insanların olduğunu es geçmemek lazım. Ayrıca bazı kişilerin yazdıkları bana ilham da olabiliyor açıkçası
İnstagram ve Facebook hiç samimi gelmiyor bana. Orada herkes mutlu, hayatları sorunsuzmuş gibi gönderi ve fotoğraf paylaşıyor. Twitter daha samimi. Dezenformasyon çok ama isteyen sahte profillerin ardına sığınarak lafını esirgemeden yazıyor.
Ben de bu sene kullanmaya başladım ama hiç tweet kullananlar için ezikleme yapıldığını duymamıştım. En azından boş insanların olduğu kadar da, her kafadan insanların olduğunu es geçmemek lazım. Ayrıca bazı kişilerin yazdıkları bana ilham da olabiliyor açıkçası sizinle
Sizinle özelden konuşma imkanı var mı? Cana yakın ve anlayışlı biri gibi görünüyorsunuz yazdıklarınızdan dolayı. Yanlış anlamayın, amacım "yürümek" değil.
Sizinle özelden konuşma imkanı var mı? Cana yakın ve anlayışlı biri gibi görünüyorsunuz yazdıklarınızdan dolayı. Yanlış anlamayın, amacım "yürümek" değil.
Kendimi sizlere o şekilde aksettirdiysem ne mutlu bana. Fakat, evli bir birey olduğum için buraya girme amacımı saptırmak istemiyorum doğrusu. Umarım yanlış anlaşılmaya vesile olmam
Eskiden kullanırdım. Yani normalde kullanmayan kişilerin kullananları ezikledigini duymamıştım. Ben daha çok kullananların hoşgörüsüzlüğünden ve yalan habere inanma oranlarının fazlalığından şikayetçiydim. Ağızlarından salya sıçrata sıçrata hırlayan köpekler mekanı gibi geliyor. Fikrin fikirlerine uymazsa en aşağılık mahluk yerine koyuyorlar seni.