Twitter Kullananları Neden Ezikliyorlar

mehmet

Dekan
8 Tem 2022
122
34
28
Mesela arkadaşıma dedim twitter kullansana sende bana dedi ki o kadar düşmedik saçma değil mi sizce de?

nis

Dekan
24 Ağu 2022
141
1
68
28
18
Her uygulama gibi twitter da kullanım amacı dışında kullanıldığında bu tepkiyi alır. Arkadaşının gördükleri tweetler şu sekildedir buyuk ihtimal
Kardesim (6)... yaptı/söyledi.
Uygulamaların yorumlamaları farklı olabilir kimi saçma paylaşımlar için kimi siyaset için kimisi ise iş için kullanır.

• Beğen
Reactions: Yusufworks06

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Mesela arkadaşıma dedim twitter kullansana sende bana dedi ki o kadar düşmedik saçma değil mi sizce de?
Ben de bu sene kullanmaya başladım ama hiç tweet kullananlar için ezikleme yapıldığını duymamıştım. En azından boş insanların olduğu kadar da, her kafadan insanların olduğunu es geçmemek lazım. Ayrıca bazı kişilerin yazdıkları bana ilham da olabiliyor açıkçası 🤷

öğretmenbey

Asistan
24 Ağu 2022
27
5
3
Ben de bu sene kullanmaya başladım ama hiç tweet kullananlar için ezikleme yapıldığını duymamıştım. En azından boş insanların olduğu kadar da, her kafadan insanların olduğunu es geçmemek lazım. Ayrıca bazı kişilerin yazdıkları bana ilham da olabiliyor açıkçası 🤷
İnstagram ve Facebook hiç samimi gelmiyor bana. Orada herkes mutlu, hayatları sorunsuzmuş gibi gönderi ve fotoğraf paylaşıyor. Twitter daha samimi. Dezenformasyon çok ama isteyen sahte profillerin ardına sığınarak lafını esirgemeden yazıyor.

• Beğen
Reactions: nis

öğretmenbey

Asistan
24 Ağu 2022
27
5
3
Ben de bu sene kullanmaya başladım ama hiç tweet kullananlar için ezikleme yapıldığını duymamıştım. En azından boş insanların olduğu kadar da, her kafadan insanların olduğunu es geçmemek lazım. Ayrıca bazı kişilerin yazdıkları bana ilham da olabiliyor açıkçası 🤷sizinle

Sizinle özelden konuşma imkanı var mı? Cana yakın ve anlayışlı biri gibi görünüyorsunuz yazdıklarınızdan dolayı. Yanlış anlamayın, amacım "yürümek" değil.

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Sizinle özelden konuşma imkanı var mı? Cana yakın ve anlayışlı biri gibi görünüyorsunuz yazdıklarınızdan dolayı. Yanlış anlamayın, amacım "yürümek" değil.
Kendimi sizlere o şekilde aksettirdiysem ne mutlu bana. Fakat, evli bir birey olduğum için buraya girme amacımı saptırmak istemiyorum doğrusu. Umarım yanlış anlaşılmaya vesile olmam 😄

Sohbetsever

Doçent
23 Ağu 2022
32
15
8
Eskiden kullanırdım. Yani normalde kullanmayan kişilerin kullananları ezikledigini duymamıştım. Ben daha çok kullananların hoşgörüsüzlüğünden ve yalan habere inanma oranlarının fazlalığından şikayetçiydim. Ağızlarından salya sıçrata sıçrata hırlayan köpekler mekanı gibi geliyor. Fikrin fikirlerine uymazsa en aşağılık mahluk yerine koyuyorlar seni.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar