- 8 Ağu 2022
- 8
- 2
- 3
Son konuşmamızın üstünden 4 5 gün geçti. Çok sert kavga ettik ve beni engellemesini söyledim. Şu an da çok özlüyorum. Ne yapmam lazım?
Yaptığı***Eğer taptığı bir yanlış ya da bir hata yüzünden konuşmuyorsanız yazmanı tavsiye etmiyorum. Çünkü o hatayı tekrarlayacaktır. Aynı şeyler için bir döngüye girmiş olacaksın kısacası. Fakat öylesine konuşmuyorsanız yazabilirsin. Fakat şahsi fikrimi soracak olursan bence yazmamalısın
Özlüyor olabilirsin fakat yazman aynı şeyleri yaşamanıza sebep olacaktırSon konuşmamızın üstünden 4 5 gün geçti. Çok sert kavga ettik ve beni engellemesini söyledim. Şu an da çok özlüyorum. Ne yapmam lazım?
Bu sadece onun vereceği bir karar değil, eğer tekrar barışırlarsa bu ikisinin de riski göze aldığını gösterir. Eğer buna gerçekten değecekse..Özlüyor olabilirsin fakat yazman aynı şeyleri yaşamanıza sebep olacaktır
Nasıl yaniEğer taptığı bir yanlış ya da bir hata yüzünden konuşmuyorsanız yazmanı tavsiye etmiyorum. Çünkü o hatayı tekrarlayacaktır. Aynı şeyler için bir döngüye girmiş olacaksın kısacası. Fakat öylesine konuşmuyorsanız yazabilirsin. Fakat şahsi fikrimi soracak olursan bence yazmamalısın
Karakterli ol arkana bakma acınla yüzleşSon konuşmamızın üstünden 4 5 gün geçti. Çok sert kavga ettik ve beni engellemesini söyledim. Şu an da çok özlüyorum. Ne yapmam lazım?
Son konuşmamızın üstünden 4 5 gün geçti. Çok sert kavga ettik ve beni engellemesini söyledim. Şu an da çok özlüyorum. Ne yapmam lazım?
Aşk anlamıyla ne kaybettiysem gururumdan kaybettim. O kişiyle gururumdan konuşmaya karar verdiğimde ise çok geç olmuştu. Buna rağmen derim ki her şeyimi kaybettim gururumu kaybetmedim kaybetmem de.Son konuşmamızın üstünden 4 5 gün geçti. Çok sert kavga ettik ve beni engellemesini söyledim. Şu an da çok özlüyorum. Ne yapmam lazım?
Ozluyorsan yaz umarim cevap veririSon konuşmamızın üstünden 4 5 gün geçti. Çok sert kavga ettik ve beni engellemesini söyledim. Şu an da çok özlüyorum. Ne yapmam lazım?
Erkekler seviyorsa dayanamaz yazar yazmıyorsa oyalanacak vardır birşeyleriSon konuşmamızın üstünden 4 5 gün geçti. Çok sert kavga ettik ve beni engellemesini söyledim. Şu an da çok özlüyorum. Ne yapmam lazım?
Kavga ettiğiniz duruma göre ancak şu gerçek var ki haklıysanız ve bundan eminseniz sonuna kadar haklılığınızın arkasında durun. İnsan kendine verdiği değer kadar, değerini görürSon konuşmamızın üstünden 4 5 gün geçti. Çok sert kavga ettik ve beni engellemesini söyledim. Şu an da çok özlüyorum. Ne yapmam lazım?
Seviyorsan yaz hayat çok kısaSon konuşmamızın üstünden 4 5 gün geçti. Çok sert kavga ettik ve beni engellemesini söyledim. Şu an da çok özlüyorum. Ne yapmam lazım?
Öncelikle hanginizin haklı ve haksız oldugu yönleri tarafsız şekilde düşünmeni eğer haksız taraf sensin ve karşı tarafı kirdiysan üzüntünü özlemini belirten kısa ama net bir mesaj atabilirsin. Hakliysan da aynı konuyu açmadan kirginligini belirtip yine de çözülemeyecek bir sorun olmadığını söylediğin bir mesaj atabilirsin eğer aynı konuyu uzatıyorsa tartışmaya yer arıyor demektir.Son konuşmamızın üstünden 4 5 gün geçti. Çok sert kavga ettik ve beni engellemesini söyledim. Şu an da çok özlüyorum. Ne yapmam lazım?