Mesaj Atmalı Mıyım

Dieduduplaisir

Asistan
8 Ağu 2022
8
2
3
Son konuşmamızın üstünden 4 5 gün geçti. Çok sert kavga ettik ve beni engellemesini söyledim. Şu an da çok özlüyorum. Ne yapmam lazım?

Kubraa

Asistan
9 Ağu 2022
6
1
3
Eğer taptığı bir yanlış ya da bir hata yüzünden konuşmuyorsanız yazmanı tavsiye etmiyorum. Çünkü o hatayı tekrarlayacaktır. Aynı şeyler için bir döngüye girmiş olacaksın kısacası. Fakat öylesine konuşmuyorsanız yazabilirsin. Fakat şahsi fikrimi soracak olursan bence yazmamalısın

Kubraa

Asistan
9 Ağu 2022
6
1
3
Eğer taptığı bir yanlış ya da bir hata yüzünden konuşmuyorsanız yazmanı tavsiye etmiyorum. Çünkü o hatayı tekrarlayacaktır. Aynı şeyler için bir döngüye girmiş olacaksın kısacası. Fakat öylesine konuşmuyorsanız yazabilirsin. Fakat şahsi fikrimi soracak olursan bence yazmamalısın
Yaptığı***

Cansez

Üyecik
11 Ağu 2022
12
0
1
Son konuşmamızın üstünden 4 5 gün geçti. Çok sert kavga ettik ve beni engellemesini söyledim. Şu an da çok özlüyorum. Ne yapmam lazım?
Aşk anlamıyla ne kaybettiysem gururumdan kaybettim. O kişiyle gururumdan konuşmaya karar verdiğimde ise çok geç olmuştu. Buna rağmen derim ki her şeyimi kaybettim gururumu kaybetmedim kaybetmem de.

cunyerkabukli

Üyecik
12 Ağu 2022
11
0
1
22
Eğer bu soruyu soran kadın bir birey ise yazmalı, ama eğer erkek bir birey ise yine yazmalı.
Şu kadın bireylerin yazmayayım o yazsın açılmayayım o açılsın tribi beni benden alıyor. (konudan bağımsız)

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Kavga ettiğiniz duruma göre ancak şu gerçek var ki haklıysanız ve bundan eminseniz sonuna kadar haklılığınızın arkasında durun. İnsan kendine verdiği değer kadar, değerini görür 😊

• Beğen
Reactions: Cgl

Birkucukpanda

Asistan
25 Ağu 2022
14
1
3
Öncelikle hanginizin haklı ve haksız oldugu yönleri tarafsız şekilde düşünmeni eğer haksız taraf sensin ve karşı tarafı kirdiysan üzüntünü özlemini belirten kısa ama net bir mesaj atabilirsin. Hakliysan da aynı konuyu açmadan kirginligini belirtip yine de çözülemeyecek bir sorun olmadığını söylediğin bir mesaj atabilirsin eğer aynı konuyu uzatıyorsa tartışmaya yer arıyor demektir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar