Gerçekten Para Kazandığınız Uygulama

Sorutv.com

Asistan
9 Tem 2022
11
4
3
İnternette ve özellikle yuotube telegram gibi mecralarda insanlar gerçekten çok iyi para kazanıyor. Ben şu ana kadar bu tür platform lardan 800$ civarı bir para çekebildim sadece. Sorum ise gerçekten para kazandığınız bir platform varmı ben bu işin arkasındayım diyebileceğiniz.

• Beğen
Reactions: Minikbrs

Kralburak06

Üyecik
13 Tem 2022
3
1
1
Paramolsun uygulaması. Sosyal medya mecralarında görev yapıp para kazanıyorsunuz. Kazançlı ve zevkli bir uygulama. Özellikle sosyal medyayı sık kullananlara tavsiye edilir.

• Beğen
Reactions: Sorutv.com

prometheus

Doçent
7 Ağu 2022
102
20
18
Yandex haritalar bir yere gidip fotoğraf çekmeniz için görev veriyor. Ayrıca brave reklam engellen tarayıcı da bildirim ekranında kendi reklamlarını göstererek BAT kazandırıyor, 15 BAT olunca parayı çekebiliyorsunuz.

• Beğen

Vedat_dmr

Asistan
9 Ağu 2022
7
6
3
İnternette ve özellikle yuotube telegram gibi mecralarda insanlar gerçekten çok iyi para kazanıyor. Ben şu ana kadar bu tür platform lardan 800$ civarı bir para çekebildim sadece. Sorum ise gerçekten para kazandığınız bir platform varmı ben bu işin arkasındayım diyebileceğiniz.
YouTube'da serdar sezer paylaştığı platform'lara katılarak para kazana bilirsin şahsen bahsettiği her uygulama dan paramı sorunsuz bir şekilde çektim incelemenizi tavsiye ederim

• Beğen

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar