Gerçekten Para Kazandığınız Uygulama

Sorutv.com

Asistan
9 Tem 2022
11
4
3
İnternette ve özellikle yuotube telegram gibi mecralarda insanlar gerçekten çok iyi para kazanıyor. Ben şu ana kadar bu tür platform lardan 800$ civarı bir para çekebildim sadece. Sorum ise gerçekten para kazandığınız bir platform varmı ben bu işin arkasındayım diyebileceğiniz.

• Beğen
Reactions: Minikbrs

AycaA24

Üyecik
9 Ağu 2022
3
2
1
paramolsun.com/register?referer_id=125198
Referansım ile üye olup kayıt olursanız karşılıklı olarak kazançlı çıkarız, mutlaka deneyin 2 yıldır kullanıyorum 🙂

myxammet

Doçent
13 Ağu 2022
49
7
8
Antalya
cryptotabbrowser.com
Yatırım yapmadan gerçekten para kazanmak mümkündür bazı uygulamalarla. Zenginlik derecesinde değil fakat düzenli günlük görevler ile para kazanmak mümkün. Ben türk sitelerinden çok yabancı sitelerden kazanıyorum. Mesela reklam siteleri var ve içinde anketler oldukça güzel kazandırıyor. Ama biraz ingilizce bilmeniz veya çeviri ile Türkçe'ye çevirmeniz gerekiyor. Ben alistigim için pek çeviri ile uğraşmıyorum. En son 1 anketten TL ye cevirirsek 27 TL almistim tabiki anketin durumuna göre bu fiyat dusebiliyor. Daha farklı bitcoin ve türevleri var gerçekten kazanmak isteyenler için

Kahraman

Üyecik
19 Ağu 2022
1
0
1
Paramolsun uygulaması sayesinde para kazanmak çok kolay ve eğlenceli. Diğer sahtecilik yapan uygulamalardan uzak durun

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220819-093711.png
    Screenshot_20220819-093711.png
    313.6 KB · Görüntüleme: 8

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar