Çıldırıcam Sinirimden Akıl Verin ☺️☺️

Cgl

Doçent
22 Ağu 2022
55
19
8
3 senedir bi ilişkim var, 1 senedir nişanlıyız. Kaynanam yok vefat etmiş. Ablası var .. Son 2 ay öncesine kadar çok seviyor asla şüphe etmiyordum. Ta ki yüzüme gülüp normal davranıp arkamdan konuştuğunu duyana kadar. Sonra dikkat etmrye başladım ve fark ettim ki nişanlım ablası ne derse onu yapıyor. Arkadaşlar diş macunu almak için bile ablasına danışmak istiyor, bu adam 30 yaşında. Benim de babam rahmetli oldu ona rağmen mezarlık ziyareti sonrası babasına babalar günü hediyesi almak için beni yanında götürdü, alacağı kazağın rengini sormak için ablasını görüntülü aradı. Bi kart oyunu oynarken bile ablasına yüklenmek istemeyip başka kim varsa bwn de dahil yükleniyor. Beni eve bırakacak ablası da binip geliyor falan. Nişanımda set takacaklardı kendim gümüş set istedim mesela gerek yok o kadar paraya kırk yılda bi takcam diye. Dedim kimse ablan bile bilmesin. Gitmiş ablasına söylemiş telefonunu karıştırıp yakaladım mesajı. Bu kadar basit aramızda kalabilcek bişeyi bile anlatmış, noldu ablan bilince yani benim güvenim sarsıldı sadece. Aşırı düşkün ablasına ve hiç acaba nişanlım ne düşünür ne hisseder ayıp mı yanlış anlar mı diye asla düşünmüyor. Ablası da kardeşini hiç düşünmüyor anca lafta. Ben hep 2. Planda ve enayi yerine konuluyor hissediyorum diyaloğumuz iyi ama alttan alttan çok negatiflik hissediyorum ve nişanlıma gıcık oluyorum. İyi niyetim, maddi manevi onun cebini düşünerek hareket etmem aptal sessiz ezikmişim algısı yaratmış meğer bunların gözünde yeni kalktı gözümdeki perde. Napıcam nasıl beni önemseyip bizim ayrı bi hayatımız olacağını benimsemesi gerektiğini öğreticem ??

• Beğen
Reactions: Brcccu

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Çok teşekkür ederim

Yok çok şükür ayrılırsak yapamam gibi körü körüne gitmeyecek kadar aklım başımda Allahtan. Benim istediğim de sevdiğim insanla sevdiğim şeyleri yaşamak. Evlenince düzelir durumuna da inanmıyorum. Sadece neden böyle oldu nerde bi yanlış var dihe çok sorguluyorum. Şimdi bile sağlıklı bi iletişim kuramadık 3 sene oldu daha çok yeni konuşabiliyoruz, yeni dinlemeye haklısın diyebilmeye başladı. Sadece bu durumun böyle olması gerektiğini kabullendi mi yoksa göz boyamak için mi böyle onu takip ediyorum şimdilik. Biteckse bile çocukca değil yetişkince sebepler sunabilmek istiyorum
O halde çok fazla düşünüp kafayı yorma. Bazı şeyler olacağına varır de ve zamana bırak. Düşündükçe işin içinden çıkamıyorsun çünkü ve bu sefer sağlığından oluyorsun. Umarım herşey dilediğince olur.. ✨

Konu Sahibi
Cgl

Cgl

Doçent
22 Ağu 2022
55
19
8
O halde çok fazla düşünüp kafayı yorma. Bazı şeyler olacağına varır de ve zamana bırak. Düşündükçe işin içinden çıkamıyorsun çünkü ve bu sefer sağlığından oluyorsun. Umarım herşey dilediğince olur.. ✨
Aynen öyle olacağı varsa olur deyip geçmeyr çalışıyorum, çok teşekkür ederim 😌😌

Yorgunbusra

Doçent
23 Ağu 2022
41
23
18
Kendi hayat hikayemden çıkardığım sonuca göre, hayatına ailesini karıştıran insandan hayır gelmiyor. Şuan boşanıyorum ve ailesinin karışması da boşanma sebeplerimizden. Böyle adamların ev reisi olacaklarına da hiç inancım yok.

• Beğen
Reactions: Zeynep ve Cgl
Konu Sahibi
Cgl

Cgl

Doçent
22 Ağu 2022
55
19
8
Kendi hayat hikayemden çıkardığım sonuca göre, hayatına ailesini karıştıran insandan hayır gelmiyor. Şuan boşanıyorum ve ailesinin karışması da boşanma sebeplerimizden. Böyle adamların ev reisi olacaklarına da hiç inancım yok.
İşte insanın bütün sabrını inancını emeğini en sonunda hiç edip b0tün düzeni bozuyorlar maalesef. Hakkınızda hayırlısını dilerim 😔

Saddam..

Üyecik
28 Ağu 2022
1
0
1
Eğer seviyosan ki sanırım seviyosun bi çare aradığına göre. Bence mücadele etmekten vazgeçme. Ama sana değer vermiyorsa seni düşünmüyor ve bencilse aşkından deli olsanda uğraşma kendine yazık edersin. Kazanmak için ablasıyla ondan daha sık konuş kaynaş nişanlın sizi kıskansın. Evet evet ablasundan kıskansın ve emin ol sana tekrar aşık olacak. Sıcak kanlı güleryüzlü olmak çok zor değil. Ablasına biraz hoşgörü biraz Güleryüz biraz saygı biraz sır bak bu önemli tabi aranızda bi bağ olur. Bunları yapmak zor değil bence. Bak bunları yap farkı görüp bana teşekkür edeceksin. .

iKnowWhoAreU

Doçent
28 Ağu 2022
40
11
8
33
Yalova.
connected2.me
3 senedir bi ilişkim var, 1 senedir nişanlıyız. Kaynanam yok vefat etmiş. Ablası var .. Son 2 ay öncesine kadar çok seviyor asla şüphe etmiyordum. Ta ki yüzüme gülüp normal davranıp arkamdan konuştuğunu duyana kadar. Sonra dikkat etmrye başladım ve fark ettim ki nişanlım ablası ne derse onu yapıyor. Arkadaşlar diş macunu almak için bile ablasına danışmak istiyor, bu adam 30 yaşında. Benim de babam rahmetli oldu ona rağmen mezarlık ziyareti sonrası babasına babalar günü hediyesi almak için beni yanında götürdü, alacağı kazağın rengini sormak için ablasını görüntülü aradı. Bi kart oyunu oynarken bile ablasına yüklenmek istemeyip başka kim varsa bwn de dahil yükleniyor. Beni eve bırakacak ablası da binip geliyor falan. Nişanımda set takacaklardı kendim gümüş set istedim mesela gerek yok o kadar paraya kırk yılda bi takcam diye. Dedim kimse ablan bile bilmesin. Gitmiş ablasına söylemiş telefonunu karıştırıp yakaladım mesajı. Bu kadar basit aramızda kalabilcek bişeyi bile anlatmış, noldu ablan bilince yani benim güvenim sarsıldı sadece. Aşırı düşkün ablasına ve hiç acaba nişanlım ne düşünür ne hisseder ayıp mı yanlış anlar mı diye asla düşünmüyor. Ablası da kardeşini hiç düşünmüyor anca lafta. Ben hep 2. Planda ve enayi yerine konuluyor hissediyorum diyaloğumuz iyi ama alttan alttan çok negatiflik hissediyorum ve nişanlıma gıcık oluyorum. İyi niyetim, maddi manevi onun cebini düşünerek hareket etmem aptal sessiz ezikmişim algısı yaratmış meğer bunların gözünde yeni kalktı gözümdeki perde. Napıcam nasıl beni önemseyip bizim ayrı bi hayatımız olacağını benimsemesi gerektiğini öğreticem ??
şaka gibi siz hala bu konuda birşeyler yapmaya mı çalışıyorsunuz benzer bir durum erkek bir arkadasımin başına gelmisti.Kiz bildiğiniz çocuğun gözlerine bakarak yalan söylüyor ve bundan rahatsiz olmuyordu.Ailesi kıza kötü davradigi için çocuk kendi hayatını kıza göre duzenleyip herşeyi yapti onun için ama kız arkasından herkese kötülüyordu çocuğu parası azalınca çocuğun resmen tüm çirkin yüzünü gösterdi ve çocuk kız hakkında bu yaptıklarını anlatmadigi için kimseye kız gidip tersini önden herkese anlatıyordu çocuk buna rağmen kızı düzeltmek için elinden geleni yapt ama kız her seferinde ertesi gün aynı şeyleri yapmaya devam etti discorddan 30 erkekle falan konuşuyordu resmen şaka gibiydi sonra birde çocuğu suçlu ilan ederek okulunu bedavaya getirdi çocuğun şehrinde ve kendi şehrine geri döndü okul bitince birde birşeyler kullanıyormuş galiba ama aynı suçu çocuğa atıyordu insanlara karşı çocuk hakkında dünya laf çıkardı.Simdi o çocuk ne yapıyorsa sana aynısını söyleyeyim benzer durumlar olduğu için.Tek cümle nankör,karaktersiz,sevmeyi bilmeyen sevilmeyi hak etmeyen,sevdiği için savaşmaya yüreği olmayan ve başkalarının ne dediğini sevdiğinden daha çok önemseyen bir insan için çaba göstermiyor çocuk ve şöyle diyor iyiki gitti yoksa bu kadar yalanla bir hayatım olamazdı.Aynini tavsiye ederim.

Konu Sahibi
Cgl

Cgl

Doçent
22 Ağu 2022
55
19
8
Eğer seviyosan ki sanırım seviyosun bi çare aradığına göre. Bence mücadele etmekten vazgeçme. Ama sana değer vermiyorsa seni düşünmüyor ve bencilse aşkından deli olsanda uğraşma kendine yazık edersin. Kazanmak için ablasıyla ondan daha sık konuş kaynaş nişanlın sizi kıskansın. Evet evet ablasundan kıskansın ve emin ol sana tekrar aşık olacak. Sıcak kanlı güleryüzlü olmak çok zor değil. Ablasına biraz hoşgörü biraz Güleryüz biraz saygı biraz sır bak bu önemli tabi aranızda bi bağ olur. Bunları yapmak zor değil bence. Bak bunları yap farkı görüp bana teşekkür edeceksin. .
Onun beni sevdiğinden değer verdiğinden şüphem yok. Sadece o bi denge kurması gerektiği ve bunu nasıl yapabileceği yapacilecek mi konularını kavramış değil. Ablasıyla aynı dediğin gibiydik gerçekten bizi kuskanırdı nişanlım. Hoşuna giderdi. Ama ben ablasınıniki yüzlülüğünü gördükten sonra asla eskisi gibi olamadım tahammül edemiyorum her söylediği laf batıyo hiç bi dediğine inanmıyorum hiç bi desteğine güvenmiyorum yüzüme güldüğü konularda arkamdan çekiştirdiğini düşünüyorum. Günahını almıyım tabi ama eskiden hiç ihtimal vermezdim gözüm açıldığından beri zerre kadar itimadım yok ikisine de,maalesef ben de polyannacılık yapamıyorum keşke yapabilsem ama içim almıyo o insanı bi türlü

Konu Sahibi
Cgl

Cgl

Doçent
22 Ağu 2022
55
19
8
Nişanlısı ve onun ablası tarafından mağdur edilen Büşra hanımın onların sevgisini 'kazanabilmek' için şekilden şekile girmesine gerek olmadığını düşünüyorum. O zaten alttan alan güler yüzlü ve iyi davranan taraf ama onların yaptığı sadece arkasından dedikodu yapmak ve hak ettiği değeri göstermemek. Saygı dediğimiz şey ise her daim olmalı ama kendisine saygı duyulmadığı yerde durmak da kendine yaptığı bir saygısızlıktır. Kendilerine saygı duyulmasını istiyorlarsa o saygıyı kazanmaları gerekir, kendilerinin de ona saygılı olması gerekir. Bu iki taraflı olacak bir şeydir. Ablasıyla daha sık konuşup nişanlısını kıskandırdıktan sonra bu şekilde onun sevgisini kazanacaksa hiç olmasın daha iyi 😁 Sevgi zorlamayla veya bu gibi taktiklerle olmaz, doğal, samimi ve içten gelerek olur.. Bunu yapamıyorsa, gerçekten sevmiyordur. Hem kıskandırdıktan sonra belki sevgisini kazanmak yerine bi bakarsınız bir de ters tepip nefretini kazanır. "Benim ablamı benden çaldıı!" gibi. 😝

Nişanlısı ve onun ablası tarafından mağdur edilen Büşra hanımın onların sevgisini 'kazanabilmek' için şekilden şekile girmesine gerek olmadığını düşünüyorum. O zaten alttan alan güler yüzlü ve iyi davranan taraf ama onların yaptığı sadece arkasından dedikodu yapmak ve hak ettiği değeri göstermemek. Saygı dediğimiz şey ise her daim olmalı ama kendisine saygı duyulmadığı yerde durmak da kendine yaptığı bir saygısızlıktır. Kendilerine saygı duyulmasını istiyorlarsa o saygıyı kazanmaları gerekir, kendilerinin de ona saygılı olması gerekir. Bu iki taraflı olacak bir şeydir. Ablasıyla daha sık konuşup nişanlısını kıskandırdıktan sonra bu şekilde onun sevgisini kazanacaksa hiç olmasın daha iyi 😁 Sevgi zorlamayla veya bu gibi taktiklerle olmaz, doğal, samimi ve içten gelerek olur.. Bunu yapamıyorsa, gerçekten sevmiyordur. Hem kıskandırdıktan sonra belki sevgisini kazanmak yerine bi bakarsınız bir de ters tepip nefretini kazanır. "Benim ablamı benden çaldıı!" gibi. 😝
Ben nasıl ablasına babasına sayhı duyuyorsam o söyleme kimseye dediğinde hiç bişeyi çevrem veya ailemden birine anşatmıyosam o da anlatmamalı bana ve aramızdaki ilişkiye saygı duymalı. Hatalar bizim içindir evet ben de mükemmel değilim zor bi insan olabiliyorum. Ama ikili ilşkilerdeki problemlerle 3. 4. Kişilerin dahil olduğu problemler bir olmuyo maalesef. Benim setin gümüş olduğunu ablan dahil kimse bilmesin ikimizin arasında kalsın dediğimi bile söylüyosa bi daha asla güvenemem zaten. Gözlem aşamasındayım bakalım

Konu Sahibi
Cgl

Cgl

Doçent
22 Ağu 2022
55
19
8
şaka gibi siz hala bu konuda birşeyler yapmaya mı çalışıyorsunuz benzer bir durum erkek bir arkadasımin başına gelmisti.Kiz bildiğiniz çocuğun gözlerine bakarak yalan söylüyor ve bundan rahatsiz olmuyordu.Ailesi kıza kötü davradigi için çocuk kendi hayatını kıza göre duzenleyip herşeyi yapti onun için ama kız arkasından herkese kötülüyordu çocuğu parası azalınca çocuğun resmen tüm çirkin yüzünü gösterdi ve çocuk kız hakkında bu yaptıklarını anlatmadigi için kimseye kız gidip tersini önden herkese anlatıyordu çocuk buna rağmen kızı düzeltmek için elinden geleni yapt ama kız her seferinde ertesi gün aynı şeyleri yapmaya devam etti discorddan 30 erkekle falan konuşuyordu resmen şaka gibiydi sonra birde çocuğu suçlu ilan ederek okulunu bedavaya getirdi çocuğun şehrinde ve kendi şehrine geri döndü okul bitince birde birşeyler kullanıyormuş galiba ama aynı suçu çocuğa atıyordu insanlara karşı çocuk hakkında dünya laf çıkardı.Simdi o çocuk ne yapıyorsa sana aynısını söyleyeyim benzer durumlar olduğu için.Tek cümle nankör,karaktersiz,sevmeyi bilmeyen sevilmeyi hak etmeyen,sevdiği için savaşmaya yüreği olmayan ve başkalarının ne dediğini sevdiğinden daha çok önemseyen bir insan için çaba göstermiyor çocuk ve şöyle diyor iyiki gitti yoksa bu kadar yalanla bir hayatım olamazdı.Aynini tavsiye ederim.
Yani sizin anlattığınız durumla benim durumum bir tutulamaz tabiki, ne kadar saygısız düşüncesiz davranan biri de olsa ben onun sevilmeyi hak ettiğini düşünüyorum. Fakat sevmeyi bilmek becermek konusunda cidden yanlış davranışları var. Sevdiğin için savaşmak kavramını sizin benim algıladığımız şekilde algılayabilecek bi kafa yapısı yok maalesef. Onun da benim üstümde çok emeği var inkar edemem ama bi o kadar da benim emeğim var. Ben nankörlük etmemeye çalıştıkça o sadece ama sadece haklı çıkmak için beni bağlamayan herhangi birini bileyi bana savunma silah olarak kullanabiliyo. Bence bu bencillik ve ap açık dangalak bi davranıştır. Bilmiyorum artık kafam karışık biraz salmaya her şeyden kesin emin olmak istiyorum

iKnowWhoAreU

Doçent
28 Ağu 2022
40
11
8
33
Yalova.
connected2.me
Yani sizin anlattığınız durumla benim durumum bir tutulamaz tabiki, ne kadar saygısız düşüncesiz davranan biri de olsa ben onun sevilmeyi hak ettiğini düşünüyorum. Fakat sevmeyi bilmek becermek konusunda cidden yanlış davranışları var. Sevdiğin için savaşmak kavramını sizin benim algıladığımız şekilde algılayabilecek bi kafa yapısı yok maalesef. Onun da benim üstümde çok emeği var inkar edemem ama bi o kadar da benim emeğim var. Ben nankörlük etmemeye çalıştıkça o sadece ama sadece haklı çıkmak için beni bağlamayan herhangi birini bileyi bana savunma silah olarak kullanabiliyo. Bence bu bencillik ve ap açık dangalak bi davranıştır. Bilmiyorum artık kafam karışık biraz salmaya her şeyden kesin emin olmak istiyor.
Cidden konunun tam tersini anlatip haklı çıkarken az önce.haksiz gördüğünüz tarafa neredeyse birebir benzeyen hikayedeyse, benle ne alakası var çok benzer olaylar değil deyip yine haklı çıkmayı başarmanıniz gerçekten ve gerçekten taktire şayan.yukarda birde aksine haklı cikmaya calisan siz değilmiste karşı tarafmis gibi duruyor.sasirmadim.

Konu Sahibi
Cgl

Cgl

Doçent
22 Ağu 2022
55
19
8
Cidden konunun tam tersini anlatip haklı çıkarken az önce.haksiz gördüğünüz tarafa neredeyse birebir benzeyen hikayedeyse, benle ne alakası var çok benzer olaylar değil deyip yine haklı çıkmayı başarmanıniz gerçekten ve gerçekten taktire şayan.yukarda birde aksine haklı cikmaya calisan siz değilmiste karşı tarafmis gibi duruyor.sasirmadi

Bakış açısı işin özü detayları vs bunlar sana bişey çağrıştırdı mı ? Senin birebir benzettiğin şey benim için birebir aynı değil nolcak şimdi? Ben sana karşı haklı ya da haksız çıksam (ki derdim haklı çıkmak olsa hayatımdaki problemi buraya yazıp insanlardan yorum istemem) kazancım veya kaybım ne olacak ? Taktirin için de teşekkürler ama senin gibi saldırgan ve insanları kendi penceresinden yargılayan birinin herhangi bi yorum tavsiye kelimesine ihtiyacım yok.

Konu Sahibi
Cgl

Cgl

Doçent
22 Ağu 2022
55
19
8
Cidden konunun tam tersini anlatip haklı çıkarken az önce.haksiz gördüğünüz tarafa neredeyse birebir benzeyen hikayedeyse, benle ne alakası var çok benzer olaylar değil deyip yine haklı çıkmayı başarmanıniz gerçekten ve gerçekten taktire şayan.yukarda birde aksine haklı cikmaya calisan siz değilmiste karşı tarafmis gibi duruyor.sasirmadim.
Allah aşkına nişanlımı haklı çıkardığım laflara da bi bak dangalak saygısız sevmeyi bilmeyen beceremeyen bencillik yapıyo falan demişim sadece haklı çıkmak için şunu yapar demişim yani. Tek bi konuda sizle hem fikir olmayacak insanlarla muhatap olmayın lütfen fikrinizin saygı duyulup değerlendirmeye alınacak bi yönü kalmıyor.

SWORD

Asistan
30 Ağu 2022
3
3
3
ben olsam daha yol yakınken vaz geçerim evlilik zor ve yorucu birde dış etkenler varsa hiç çekilmez hale gelir

SWORD

Asistan
30 Ağu 2022
3
3
3
anlattığın kadarıyla herşeyde ablasına danışan biri böyle tiplerle bağımsız mutlu bir hayat kurulmaz yol yakınken vazgeç

• Beğen
Reactions: Cgl

iKnowWhoAreU

Doçent
28 Ağu 2022
40
11
8
33
Yalova.
connected2.me
Ah işte bunu diyorum işinize geldigi gibi bakmak,isinize gelince ona 'bakış açısı' işinize gelincede 'anlamak istediği yerden anlıyor' oluyo ve iğneleyici ve eleştirel bir yorumada saldırgan deyip saldirgan bir yorum yaparak kendinizi belli etmiş oluyorsunuz.Bence bu kadar bile fazla yazdigim diğer bildirimler var sizin tarafınızdan onlara hiç cevap yazmayacagim bu hepsi için geçerli bence nisanlinizi bırakın kurtulsun adamcağız. :)

Konu Sahibi
Cgl

Cgl

Doçent
22 Ağu 2022
55
19
8
Ah işte bunu diyorum işinize geldigi gibi bakmak,isinize gelince ona 'bakış açısı' işinize gelincede 'anlamak istediği yerden anlıyor' oluyo ve iğneleyici ve eleştirel bir yorumada saldırgan deyip saldirgan bir yorum yaparak kendinizi belli etmiş oluyorsunuz.Bence bu kadar bile fazla yazdigim diğer bildirimler var sizin tarafınızdan onlara hiç cevap yazmayacagim bu hepsi için geçerli bence nisanlinizi bırakın kurtulsun adamcağız. :)
Sen cevap vermeyerek beni kendi dar açılı ve düşmanlık içeren düşüncelerinden kurtarırsın. Bu arada arkadaşın ve senin hikayen daha birebir gibi, en iyisi sen arkadaşınla konuş da beraber ortak bir plan yapın.

iKnowWhoAreU

Doçent
28 Ağu 2022
40
11
8
33
Yalova.
connected2.me
Sen cevap vermeyerek beni kendi dar açılı ve düşmanlık içeren düşüncelerinden kurtarırsın. Bu arada arkadaşın ve senin hikayen daha birebir gibi, en iyisi sen arkadaşınla konuş da beraber ortak bir plan yapın.
Plan yapmayı sevmem.Eğer zorunda kalırsam yaparım,o zaman da plan değil destan olur.Bu arada yorumların için tesekkur ederim dikkate alacağım.
Ama...

İnsanların çoğundan aynı hikayaleri dinlemekten artık... Sıtkım sıyrıldı.

Sağlıcakla.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar