Evet, aslında yaptığınız doğru. Hayatı doğaçlama yaşamak insana daha da keyifli hale getiriyor. Hiçbir şeyi yapmak zorunda hissetmiyorsunuz zannımca. Şöyle ki zaten farklı deneyimler yaratmaya çalışıyorum ve sürekli telkinler üretiyorum kendime fakat, benim istediğim değişiklikler maddiyat gerektiriyor maalesef kiGüçsüz bir insan olusunuzdan kaynakli, pek aglama istegi gelmiyor cunku yapacak birseyim yok, dün normalde sosyoloji dersim ve bacak antrenmanim vardi dedim ki gitmeyeceğim, ne yapacagimida bilmiyordum hayatimi full dogaclama yasadim. ve keyif aldim, size biraz farkli deneyimler lazim bence
Benimde durumumun iyi oldugu söylenemez ki incisozlugun burs fonuna basvuracagim inan fazla maddiyat gerektirmeden en az para ile maksimum keyfi alabilirsiniz. Marti denen su scooterlari kullandim ilk defa cok keyif aldim mesela, denemenizi oneririm.Evet, aslında yaptığınız doğru. Hayatı doğaçlama yaşamak insana daha da keyifli hale getiriyor. Hiçbir şeyi yapmak zorunda hissetmiyorsunuz zannımca. Şöyle ki zaten farklı deneyimler yaratmaya çalışıyorum ve sürekli telkinler üretiyorum kendime fakat, benim istediğim değişiklikler maddiyat gerektiriyor maalesef ki
Önerilerinizi dikkate alacağım, teşekkürlerBenimde durumumun iyi oldugu söylenemez ki incisozlugun burs fonuna basvuracagim inan fazla maddiyat gerektirmeden en az para ile maksimum keyfi alabilirsiniz. Marti denen su scooterlari kullandim ilk defa cok keyif aldim mesela, denemenizi oneririm.
Az harcamaya maksimum mutluluk diyerek iktisata giris yaptığıma göre de umarim bu durumlari asabilirsiniz diyerek noktayi koyayim.
Biliyor musunuz, yaşadıklarımı anlar gibi konuştunuz ve beni birinin tarif etmesi aşırı hoşuma gitti.. Teşekkür ederim gerçektenGüçsüzlük değil aksine insan bazen o kadar çok güçlü olmaya çalışıyor ve bazı duyuları bastırıyor ki belli bir zaman sonra olur olmaz herşeye ağlarken bulabiliyorsunuz kendinizi. Hem ne demiş Sezen Aksu"Ağlamak güzeldir
Süzülürken yaşlar gözünden, sakın utanma". Zamanla herşey normale döner bence.
Rica ederim . Hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz aslında ama emin olun zamanla herşey geçiyor düzeliyor. Mutluluk dolu bir yaşamınız olur inşallahBiliyor musunuz, yaşadıklarımı anlar gibi konuştunuz ve beni birinin tarif etmesi aşırı hoşuma gitti.. Teşekkür ederim gerçekten
Sen çok güçlü bir insansın bu yüzden dayandigin ve kulak arkası edebildiğin şeyleri artik üzerinden atmak için ağlaman çok normal.Bende bu aralar her gün uyumadan önce tutamiyorum kendimi.Aglamakta gerekli ama gönül isterdiki ağlamak istediklerimizin yanında ağlayabilsek keşke...Bazen gün sonunda bazı olaylar karşısında çaresiz gibi hissedip durduk yere ağlamaya başlıyorum. Aslında birçok çare var fakat, sadece ağlıyorum. Ve sıklıkla oluyor bu. Sizce güçsüz bir insan olduğumdan kaynaklı bir durum mu.. Sizin de bir an ağlama isteğiniz geliyor mu?
Umarım ki herşey gönlünüzce olur fakat, mutluluktan ağlamak nasip olsun Teşekkür ederim duygularıma tercüman olduğunuz için..Sen çok güçlü bir insansın bu yüzden dayandigin ve kulak arkası edebildiğin şeyleri artik üzerinden atmak için ağlaman çok normal.Bende bu aralar her gün uyumadan önce tutamiyorum kendimi.Aglamakta gerekli ama gönül isterdiki ağlamak istediklerimizin yanında ağlayabilsek keşke...
Sanırım doğru. Eğer ki bir insan ağlamamaya başladığında hislerinin bittiği anlamına gelir ve bu cidden daha kötü.Esasında belki de korkmak gereken şey ağlayamamak olabilir mi?
Umarım ki sizin de kahkahayla gülebileceğiniz günleriniz ve hayatınız boyunca değer göreceğiniz güzel insanlarla karşılaşmanızı dilerim ..Rica ederim . Hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz aslında ama emin olun zamanla herşey geçiyor düzeliyor. Mutluluk dolu bir yaşamınız olur inşallah
Bazen gün sonunda bazı olaylar karşısında çaresiz gibi hissedip durduk yere ağlamaya başlıyorum. Aslında birçok çare var fakat, sadece ağlıyorum. Ve sıklıkla oluyor bu. Sizce güçsüz bir insan olduğumdan kaynaklı bir durum mu.. Sizin de bir an ağlama isteğiniz geliyor mu?
Duygusal olarak insan bazen doluyor ve istemsiz aglayabiliyor.Bunun gucsuzlukle alakasi yokBazen gün sonunda bazı olaylar karşısında çaresiz gibi hissedip durduk yere ağlamaya başlıyorum. Aslında birçok çare var fakat, sadece ağlıyorum. Ve sıklıkla oluyor bu. Sizce güçsüz bir insan olduğumdan kaynaklı bir durum mu.. Sizin de bir an ağlama isteğiniz geliyor mu?
Yenilenme denemelerim mevcutturİnsanın durduk yere ağlamasını pili azaldığı için sürekli takılıp duran oyuncağa benzetirim. Belki de pillerini değiştirip yenilenme zamanın gelmiştir
Bazen gün sonunda bazı olaylar karşısında çaresiz gibi hissedip durduk yere ağlamaya başlıyorum. Aslında birçok çare var fakat, sadece ağlıyorum. Ve sıklıkla oluyor bu. Sizce güçsüz bir insan olduğumdan kaynaklı bir durum mu.. Sizin de bir an ağlama isteğiniz geliyor mu?
Güçsüz bir insan olup olmamanın ağlamak gibi çok doğal ve insanı bi duyguyla alakası olduğunu düşünmüyorum. Ya her şey üstüste geliyorsa, ya her şeyden çok bunaldıysanız? Ağlamanızın bir sebebi olmak zorunda da değil ki olsa bile güçsüz olmakla ilgili olduğunu sanmıyorum.Bazen gün sonunda bazı olaylar karşısında çaresiz gibi hissedip durduk yere ağlamaya başlıyorum. Aslında birçok çare var fakat, sadece ağlıyorum. Ve sıklıkla oluyor bu. Sizce güçsüz bir insan olduğumdan kaynaklı bir durum mu.. Sizin de bir an ağlama isteğiniz geliyor mu?
Olaylar karşısında çaresiz hissettiğinde ağlamak çare olarak yetişiyor yardımına aslında. Yani durduk yere dersek hafife almış oluruz. Ve asla bir güçsüzlük göstergesi değil. Aksine yaşadığın şeyleri, uğradığın haksızlıkları, belki de yaptığın hataları kabul ediyorsun ve üzülüyorsun. Bedeninse bu üzüntüyü yansıtıyor. Duygularını kabul etmek onları özgürce yaşamak ne yüce bir güç biliyor musun? Bundan mahrum olan çok fazla insan var. Ağlamak ruhunu temizler bunu unutma. ( Ama tabiki her zaman değil, ihtiyacın olduğunda)Bazen gün sonunda bazı olaylar karşısında çaresiz gibi hissedip durduk yere ağlamaya başlıyorum. Aslında birçok çare var fakat, sadece ağlıyorum. Ve sıklıkla oluyor bu. Sizce güçsüz bir insan olduğumdan kaynaklı bir durum mu.. Sizin de bir an ağlama isteğiniz geliyor mu?