Bir Insan Durduk Yere Niye Ağlar?

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Bazen gün sonunda bazı olaylar karşısında çaresiz gibi hissedip durduk yere ağlamaya başlıyorum. Aslında birçok çare var fakat, sadece ağlıyorum. Ve sıklıkla oluyor bu. Sizce güçsüz bir insan olduğumdan kaynaklı bir durum mu.. Sizin de bir an ağlama isteğiniz geliyor mu?

• Beğen
Reactions: Canan1907
Çözüldü
Güçsüzlük değil aksine insan bazen o kadar çok güçlü olmaya çalışıyor ve bazı duyuları bastırıyor ki belli bir zaman sonra olur olmaz herşeye ağlarken bulabiliyorsunuz kendinizi. Hem ne demiş Sezen Aksu"Ağlamak güzeldir
Süzülürken yaşlar gözünden, sakın utanma". Zamanla herşey normale döner bence.
Konu Sahibi
Lia

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Olaylar karşısında çaresiz hissettiğinde ağlamak çare olarak yetişiyor yardımına aslında. Yani durduk yere dersek hafife almış oluruz. Ve asla bir güçsüzlük göstergesi değil. Aksine yaşadığın şeyleri, uğradığın haksızlıkları, belki de yaptığın hataları kabul ediyorsun ve üzülüyorsun. Bedeninse bu üzüntüyü yansıtıyor. Duygularını kabul etmek onları özgürce yaşamak ne yüce bir güç biliyor musun? Bundan mahrum olan çok fazla insan var. Ağlamak ruhunu temizler bunu unutma. ( Ama tabiki her zaman değil, ihtiyacın olduğunda)
Doğru diyorsunuz. Fakat, bunu güçsüzlük olarak gören birçok insan var ve bu yüzden ağlarsam güçsüz olurum diyerek duygularını bastırıpta daha sonra patlayan bir bombaya dönüşmeyi tercih ediyorlar. Aslında ben de bunu güçsüzlükle alakalı bulmuyorum. Sadece, bazı insanların cidden ağlamanın güçsüzlük olarak mı gördüklerini çok merak ediyordum.. Bu bakış açılarını keşfettikçe daha da fazla ilham ve örnek alıyorum. Var olun ✨

• Beğen
Reactions: zeyneporal
Konu Sahibi
Lia

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Güçsüz bir insan olup olmamanın ağlamak gibi çok doğal ve insanı bi duyguyla alakası olduğunu düşünmüyorum. Ya her şey üstüste geliyorsa, ya her şeyden çok bunaldıysanız? Ağlamanızın bir sebebi olmak zorunda da değil ki olsa bile güçsüz olmakla ilgili olduğunu sanmıyorum.
Güzel yorumunuz ve düşünceniz için teşekkür ederim ✨

toprakvera

Asistan
31 Ağu 2022
27
12
3
Bazen gün sonunda bazı olaylar karşısında çaresiz gibi hissedip durduk yere ağlamaya başlıyorum. Aslında birçok çare var fakat, sadece ağlıyorum. Ve sıklıkla oluyor bu. Sizce güçsüz bir insan olduğumdan kaynaklı bir durum mu.. Sizin de bir an ağlama isteğiniz geliyor mu?
Olay cozulmus ama yazmak istedim. gucluluk yada güçsüzlük olarak tanimlamiyorum bu durumu lakin durduk yere değildir o..içinde birikmiş birikmiş sonra dolmuştur..sonra hiç olmadık zamanda engel olamazsın tasar.. bazen alakasiz bir anda gelen gözyaşı ile bazen sebepsiz sert cikisla ses tonu yükselmesiyle..bazen nedensiz yere sadece uyumak istersin. Geçici bir surec..

• Beğen
Reactions: Lia

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar