Y Yavra Asistan 6 Ağu 2022 10 2 3 6 Ağu 2022 #1 Merhabalar yüzümde çok fazla çil ve leke var küçük küçük ama yinede rahatsız ediyor ve cildim kuru işe yarar bir serum veya krem önerir misiniz
Merhabalar yüzümde çok fazla çil ve leke var küçük küçük ama yinede rahatsız ediyor ve cildim kuru işe yarar bir serum veya krem önerir misiniz
S Shawnx Asistan 20 Tem 2022 10 2 3 7 Ağu 2022 #2 Ben çilleiem olsa diye dua ederdim sen kurtulmak istiyorsun Upvote 0 Downvote
EmreKarabulut07 Üyecik 7 Ağu 2022 26 9 1 36 7 Ağu 2022 #3 Yavra' Alıntı: Merhabalar yüzümde çok fazla çil ve leke var küçük küçük ama yinede rahatsız ediyor ve cildim kuru işe yarar bir serum veya krem önerir misiniz Genişletmek için tıkla ... Sıcakla alakalı bir şey o bende de var normaldir geçer. Upvote 0 Downvote
Yavra' Alıntı: Merhabalar yüzümde çok fazla çil ve leke var küçük küçük ama yinede rahatsız ediyor ve cildim kuru işe yarar bir serum veya krem önerir misiniz Genişletmek için tıkla ... Sıcakla alakalı bir şey o bende de var normaldir geçer.