Sencesi sende kalsın benim istediğim cevabı bana verecek olanlar ben gibi düşünenler olacaktırBence şu burç işini abartmayın artık.
Evet çok haklısınız. Ben sınır çizme konusunda pek iyi değilim bi türlü bunu nasıl yapıcamı veya nasıl devam ettiricemi bilemiyorumYengeçle oğlak karşıt burçlardır. İlk başta bir çekim hissedilse de sonradan bu rekabete dönüşebilir. Fakat güneşler zıt burçlarda olsa da her iki haritayı inceleyince (sinastri, kompozit) uyumlu açılar da bulunabilir. Şu da bilinmeli ki hiçbirimiz sadece burçlarımızdan ibaret değiliz. Kişisel gelişimle bunların üstesinden gelinebilir. Biz kadınlarda genel olarak erkekleri yönetme veya kontrol etme isteği bulunuyor. Herkes kendi davranışından sorumludur. Size karşı olan bazı davranışlarından rahatsızsanız açıkça dile getirin ve ben haklıyım tartışması yapmak yerine çift olarak sorunlarınıza çözüm odaklı yaklaşmaya çalışın. Eşinizin de sizinle ilgili sorunları varsa dinlemeye ve anlamaya açık olun. Eğer sizi anlamamakta ısrar ediyorsa anlamayan birine kendinizi anlatmaya çalışmayın sadece sınırınızı çizin en sonunda anlaşma yoluna girmek durumunda kalacaktır.
Hayır insan bir de alıngan kırılgan sevgisiz duramayan biri olunca her şey 3e 5e katlanıyo vallahi zorOğlak 12 burç arasında en zor burçtur ve bir oğlak hangi burç olursa olsun karşısındakine tek şeyi öğretir sabırlı olmayı yani geçmiş olsun
Evet bilinçli olmak iletişim kurmayı bilmek gerçekten çok önemli iki taraf içinde teşekkür ederimBiz de bu işler tam tersine, yani ben oğlak kadınıyım ve eşim de yengeç erkeği. Tabi ki cins olarak farklı olsa da her yönde bu ilişki zıt gibi. Tamamen farklı karakterlere sahip burçlar olduğumuz için birbirimizi bazen anlamakta zorluk çekiyoruz. Fakat ben mantıklı düşünen taraf olduğum için bazı şeylerin üstünde çok durmamayı tercih ediyorum. Çünkü insanlar aynı şeyleri düşünmek zorunda değil ve ne kadar da düşüncemi ya da duygularımı ona anlatırsam anlatayım kendi bildiği şekilde anlamaya devam edecek ve bunun bilincindeyim. Bazı şeyleri zorlamama taraftarıyım ve damarıma çok basılmadığı sürece üstelemem. Yani demem o ki doğru ilişki için herşey dengeli olmalı. Dengeyi oturtmakta iki kişinin oturup sorunları hakkında konuşup halletmesinden gelir böylelikle olaylar devam etse de bu şekilde halletmeye çalışılır önemli olan çiftlerin çabalaması ve bunun bilincinde olması
Evet valla tam tasfir olarak koca bi duvar örüyo ve naparsam yapıyım asla yıkamadım o duvarı. Kendim dediğiniz gibi aşırı anaç alıngan olduğum için sık sık gel gitler yaşıyorum, o da tam olarak kapalı kutu problemler için benimle iletişim kurmaktan hiç hoşlanmıyor ve benşm sorunlarımı küçümsüyor vallahi sınav içinde sınav gibi bi adamHer insan konuşurken ve karşısındakini anlatirken, aslında kendini anlatır ve bununla ilgili kendinde olan şeyleri karşısında varmış ve buna maruz kalıyormuş gibi hisseder. Yengeçler iletişime en acık ve fikirlere saygılı anaç insanlardır. Duygusal fedakar ve düşünceli tiplerdir. Burada ne anlatırsam sanki anlmayacakmıs gibi hissediyorum söyleminiz sizin genel durumunuza dalalet ediyor. Oglak dedigim gibi duvar örer onun beynine ve kalbine ulaşmak çok zordur. Kendi fikirlerini dayatmaya bayılırlar ve sabitfikirli olabilirler. Onunla anlaşmanın tek anahtarı sabırdır bunu sadece ben demiyorum en ünlü astrologların yorumlarını dinleyin anlayacaksınız. Yani zor taraf sizsiniz o degil emin olabilirsiniz. Kendi gelgitlerinizle onu boğmayın açık iletişim kurun yengeçler müzakere severler kapalı kutu insanlardan nefret ederler. O bulunduğu kaba uyabilen bir su grubu erkeği bunu unutmayın.
Bunun tüyosunu size bir oğlak burcu olarak vereyim. Denildiği gibi çok fazla üstüne gitme, ne kadar çabalasan da sana sorunlarını söylemeyi sevmeyecektir. Ama şu da var eğer ki ilgini bir an üzerinden çekersen, ve ona bu konu da soğuk yaparsan sana niçin böyle davrandığını sorar yani bu durum hoşuna gitmez ve bir bakarsın ki o sana gelmiş. O geldiğinde de cümlene şöyle başla senin için birşeyler yapmak istiyorum ama sen beni görmüyosun bu çok üzüyor kırıyor beni. Ve bilirsiniz ki oğlak merhametlidir bunu dediğin de kalbine bir acı hissedip seninle konuşmayı deneyecektir yeter ki ona karşı biraz ılımlı olun suçlayıcı konuşmayınEvet valla tam tasfir olarak koca bi duvar örüyo ve naparsam yapıyım asla yıkamadım o duvarı. Kendim dediğiniz gibi aşırı anaç alıngan olduğum için sık sık gel gitler yaşıyorum, o da tam olarak kapalı kutu problemler için benimle iletişim kurmaktan hiç hoşlanmıyor ve benşm sorunlarımı küçümsüyor vallahi sınav içinde sınav gibi bi adam
Bunun tüyosunu size bir oğlak burcu olarak vereyim. Denildiği gibi çok fazla üstüne gitme, ne kadar çabalasan da sana sorunlarını söylemeyi sevmeyecektir. Ama şu da var eğer ki ilgini bir an üzerinden çekersen, ve ona bu konu da soğuk yaparsan sana niçin böyle davrandığını sorar yani bu durum hoşuna gitmez ve bir bakarsın ki o sana gelmiş. O geldiğinde de cümlene şöyle başla senin için birşeyler yapmak istiyorum ama sen beni görmüyosun bu çok üzüyor kırıyor beni. Ve bilirsiniz ki oğlak merhametlidir bunu dediğin de kalbine bir acı hissedip seninle konuşmayı deneyecektir yeter ki ona karşı biraz ılımlı olun suçlayıcı konuşmayınç
Teşekkürler çalışmalarıma bunu da ekleyeceğimBunun tüyosunu size bir oğlak burcu olarak vereyim. Denildiği gibi çok fazla üstüne gitme, ne kadar çabalasan da sana sorunlarını söylemeyi sevmeyecektir. Ama şu da var eğer ki ilgini bir an üzerinden çekersen, ve ona bu konu da soğuk yaparsan sana niçin böyle davrandığını sorar yani bu durum hoşuna gitmez ve bir bakarsın ki o sana gelmiş. O geldiğinde de cümlene şöyle başla senin için birşeyler yapmak istiyorum ama sen beni görmüyosun bu çok üzüyor kırıyor beni. Ve bilirsiniz ki oğlak merhametlidir bunu dediğin de kalbine bir acı hissedip seninle konuşmayı deneyecektir yeter ki ona karşı biraz ılımlı olun suçlayıcı konuşmayın
Rica ederim, her zamanTeşekkürler çalışmalarıma bunu da ekleyeceğim