Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bomboş geçen bir yazın ardindan yurtdisinda üniversiteye başlicam doğru düzgün dili bilmiyorum ve bilgisayar bölümünü seçtim aşirri kararsizim. sizin yazınız nasıl geçti?
Bomboş geçen bir yazın ardindan yurtdisinda üniversiteye başlicam doğru düzgün dili bilmiyorum ve bilgisayar bölümünü seçtim aşirri kararsizim. sizin yazınız nasıl geçti?
Böyle bir şans size verilmişken, kararsızlığınız gelecek vaat etmeyecektir bunu aklınızdan çıkarmayın olur mu? Bu yüzden elinizdeki bu şansı en iyi şekilde değerlendirip kendinizin gururu olmanızın hayalini kurun ve hedefinizin ilk dil öğrenmek olduğunu bilin ve bunun için adımlar atmaya başlayın. Ya şimdi ya asla Her neyse motivasyon dan sonra kendi yazımdan bahsedeyim tamamen sıkıcıydı. Bazı nedenlerden dolayı günlerimi evde geçirmek zorunda kaldım ve bu monotonluk beni bunalttı. Ayrıca bu sayede yeni kapılar da açtı bana o yolda ilerleme peşindeyim şuan