Uzun Süreden Sonra

Kusbek

Asistan
5 Ağu 2022
5
1
3
Herkese merhaba,
Neden yakışıklı başarılı iyi komik sohbeti saran biri olmama rağmen beni seven yok ya da benim sevdiğim kişi neden benden hoşlanmıyor abi illa oyun mu oynamak gerekiyor bu kızlara yani saf temiz duygularla yaklaşınca ben seni hiç öyle düşünmedim oluyor yav sonra dayak yiyen öldürülen kadın görünce artık acımıyorum yani kadının suçu kimse kimsenin yanında zorla durmuyor kadın seçiyor.

• Beğen
Reactions: Anonim8

HaZirannn_

Üyecik
5 Ağu 2022
4
2
1
Bence yargılamayın hemen. O sadece karakter meselesi cidden. Herkes aynı olmuyor herkesin duyguları düşünceleri aynı olmuyor. Senden hoşlanan biri olabilir ama belki de dışarıdaki insanlar "vayy bu çok yakışıklı beni aşar "diyor olabilir .çoğu insan bu yüzden söyleyemiyor.

Meloyka

Üyecik
5 Ağu 2022
11
2
1
"Dayak yiyen öldürülen kadın görünce artık acımıyorum" cümlesi kızların seni neden istemediğinin bir örneği, çok yazık

Konu Sahibi
K

Kusbek

Asistan
5 Ağu 2022
5
1
3
"Dayak yiyen öldürülen kadın görünce artık acımıyorum" cümlesi kızların seni neden istemediğinin bir örneği, çok yazık

Bomboş yorum orda artık gına geldi demek istiyorum seçimlerinizi yaparken dikkat edin sonra şikayet etmeyin anlamında yalancı olabilir erkek ama onun dışında kadın seçimi yapıyor ve hata onda oluyor.

Meloyka

Üyecik
5 Ağu 2022
11
2
1
Bomboş yorum orda artık gına geldi demek istiyorum seçimlerinizi yaparken dikkat edin sonra şikayet etmeyin anlamında yalancı olabilir erkek ama onun dışında kadın seçimi yapıyor ve hata onda oluyor.
Her olayın başlangıcında sonumuzu görebiliyoruz da benim mi haberim yok, sevdiğiniz kişinin sizi aldatması durumunda bizde size üzülmeyelim o zaman nasıl olsa o ilişkiye başlamaya siz karar verdiniz seçimlerinizi yaparken dikkatli olabilirdiniz

Konu Sahibi
K

Kusbek

Asistan
5 Ağu 2022
5
1
3
Her olayın başlangıcında sonumuzu görebiliyoruz da benim mi haberim yok, sevdiğiniz kişinin sizi aldatması durumunda bizde size üzülmeyelim o zaman nasıl olsa o ilişkiye başlamaya siz karar verdiniz seçimlerinizi yaparken dikkatli olabilir

Her olayın başlangıcında sonumuzu görebiliyoruz da benim mi haberim yok, sevdiğiniz kişinin sizi aldatması durumunda bizde size üzülmeyelim o zaman nasıl olsa o ilişkiye başlamaya siz karar verdiniz seçimlerinizi yaparken dikkatli olabilirdiniz
Genel bir değerlendirme hatanız var bunu evrimsel psikolojiyle anlatırdım ama uzun olur. Demek istediğim şu özellikle pic erkeklerden darbe yemeden anlamıyor bazı kızlar bu konuyu popüler kültür vs olarak da açıklayabiliriz amacım sadece seçimleri daha doğru nasıl yaparız bununla ilgili bir fikir sunmak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar