Üniversite

Sibertekno48

Üyecik
10 Ağu 2022
10
0
1
Arkadaşlar DGS sınavına giriş yaptım ve kazandım Anadolu üniversitesi açıköğretim okuyacağım bölümüm uluslararası ticaret ve lojistik nasıl kayıt yaptırabilirim muğlada yaşıyorum Eskişehire gitmeye gerek var mı? ösym sitesi en son 14 yazıyor bana gelen yazıda ise 19-23 eylül arası yaptırcaksınız yazıyor ve otomatik muah olucak dersler işletme yönetimi okudugum dersler yorum ve desteklerinizi bekliyorum.

Yorgunbusra

Doçent
23 Ağu 2022
41
23
18
Üniversitenin sayfasında bilgileri mevcut. Eskişehire gitmenize gerek yok.
galiba buradan yapılıyor kayıt

Çevrimiçi başvuru işlemleri adresinden e-devlet şifresi ile yapılacaktır. Adayların başvuru yapabilmeleri için öğrenim bilgilerinin MEBBİS/YÖKSİS sisteminde güncel olması gerekmektedir. Bilgileri güncel olmayan adaylar kaydının bulunduğu kurumlara başvurarak bilgilerinin güncellenmesini sağlamalıdır. Çevrimiçi başvuru işlemlerini tamamlayıp Öğretim Giderini ödeyenlerin durumları kontrol edilerek kayıt işlemi onaylanacaktır

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile Fakültemiz Programlarına yerleşen öğrenciler kayıt işlemlerini 08 - 12 Eylül 2022 tarihleri arasında e-Devlet kapısı üzerinden elektronik olarak yapabilirler. Fakültemize kayıt yaptıracak olan öğrenci adayları için en kolay ve kısa yol e-Devlet üzerinden kayıt yaptırmaktır. (Araştırdığım bir kaynakta böyle yazıyor. ) Ki evet kayıt için eskişehir'e gitmen gerekmiyor. İnternetten kaydını yapıp öğrenim harcı için bankadan miktarı yatırmanız yeterlidir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar