Üniversite Okumak Istiyorum.

Sibertekno48

Üyecik
10 Ağu 2022
10
0
1
Selam arkadaşlar DGS sınavına girdim 4 yıllığa gitmek istiyorum önlisans bölümüm isletme yönetimi ve organizasyon ve kendimi geliştirip meslek sahibi olmak istiyorum tavsiye edebileceğiniz üniversite varmı ve eşit ağırlığım hangi bölümlere tercih yapabilir ve giriş yapabilirim finansal açıdan biraz zor durumdayım part time çalışmayı düşünüyorum.

mehmet

Dekan
8 Tem 2022
122
34
28
selam öncelikle açıkçası her üni de öğrenebilirsin bu dönem de bakacağın şey nereye gidersen seni zorlamayacak maddi açıdan ona bak oraya git nereye gidersen git herşey sana bağlı kendine geliştirmene bağlı geliştirirsen zaten hertürlü para kazanırsın

Emre

Dekan
9 Tem 2022
132
1
40
28
selam öncelikle açıkçası her üni de öğrenebilirsin bu dönem de bakacağın şey nereye gidersen seni zorlamayacak maddi açıdan ona bak oraya git nereye gidersen git herşey sana bağlı kendine geliştirmene bağlı geliştirirsen zaten hertürlü para kazanırsın
adam haklı maddi açıdan zorlanmayacağın yere gitmelisin

• Beğen
Reactions: Sibertekno48

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Selam arkadaşlar DGS sınavına girdim 4 yıllığa gitmek istiyorum önlisans bölümüm isletme yönetimi ve organizasyon ve kendimi geliştirip meslek sahibi olmak istiyorum tavsiye edebileceğiniz üniversite varmı ve eşit ağırlığım hangi bölümlere tercih yapabilir ve giriş yapabilirim finansal açıdan biraz zor durumdayım part time çalışmayı düşünüyorum.
Öncelikle bizler size ne kadar yol gösterirsek gösterelim nihayetinde buna karar vermesi gereken ve bu yolu yine kendiniz için tercih edecek olan sizlersiniz. Hangi bölümler sizi kendine çekiyor ise öncelikle onu tercih etmeniz gerektiğini düşünüyorum. Çünkü ülke de artık hobi yapmak için okuyor gibiyiz. 😊

• Beğen
Reactions: Sibertekno48

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar