Türkiye' De Kızlar Çok Mu Havalı?

29 Ağu 2022
15
8
3
Türkiye' de bir kızla konuşabilmek neden çok zor? Neden erkekler hep kovalayan durumda ve erkekten aşırı bir beklenti var? 2 yıl yurt dışında yaşadım orda durum böyle değil, iki taraf daha eşit gibi birinin ekstra çaba harcaması gerekmiyor. Ya da bana mı öyle geliyor, yanılıyor muyum?

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: çobanmemet

MEP

Moderatör
Moderatör
Premium Üye
27 Ağu 2022
61
31
18
22
Bence tüm olay sosyal medya yüzünden gecmiste boyle degildi..

Sosyolojik bir durum bu, muhafazakarligin ve liberalizmin catistigi yer burasi. Farkederseniz bir kisi hem muhafazakar hem liberal ozellikler taşıyor.

• Beğen
Reactions: nis

çobanmemet

Asistan
26 Ağu 2022
20
9
3
Biraz arz talep, biraz da kültürel sebeplerden dolayı. Evlenirken de öyle değil mi? Oğlumuz ne iş yapıyor. Maaşı ne kadar ev var mı araba var mı.
Hiç görmedim kızımız ne iş yapıyor diye soran. Sanki müşterek bir olay değil, her şeyi erkeğin yapması lazım.
Hani eşitlik. :)

• Beğen
Reactions: Tuğkan

Zeynep

Dekan
5 Ağu 2022
130
2
56
28
Kusura bakmayın ama beyler kızları bu hale getiren sizlersiniz. Kız kendi gelse onu kolay basit gördüğünüz için kıymetini bilmeyip kaybetmekten korkmuyorsunuz ama süründüren kizin peşinden de ayrılmıyorsunuz.

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Türkiye' de bir kızla konuşabilmek neden çok zor? Neden erkekler hep kovalayan durumda ve erkekten aşırı bir beklenti var? 2 yıl yurt dışında yaşadım orda durum böyle değil, iki taraf daha eşit gibi birinin ekstra çaba harcaması gerekmiyor. Ya da bana mı öyle geliyor, yanılıyor muyum?
Farkında mısınız bilmiyorum ama. Burası kadınlar toplum arasında en çok ezimsenip, hor görülmesine neden olan bir ülke. Ayrıca ne giyinirse göze batan, sıcakkanlı ve samimi diye kendi karakteri dışında özenti damgası yiyen, sosyal medya da her türlü erkek tarafından taciz mesajları alan, tam güveneceğim derken bir de güvendiği kişiden kazık yiyen ve de binlerce kişinin nefret söylemlerine maruz kalan bir kızın, ya da kadının size karşı gayet mesafeli ve havalı bir görünüm vermesi normal değil mi?

• Beğen
Reactions: Süleyman

BARBAROS

Üyecik
31 Ağu 2022
6
0
1
Bence kizlar havali degil erkeklerin egosu cok yuksek.kizlar guzel ve gosterisli giyimi sever nasil rat hissederse oyle gyinir genetik yaplarinda ise dikkat cekme var dir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar