Tip Mi Daha Önemli Yoksa Karakter Mi?

Pretoria

Asistan
24 Ağu 2022
4
0
3
Tipini beğenmediğimiz birinin karakterini de merak etmeyiz bence. Ama tipini beğendikten sonra da karakterini tanıyıp anlasamayacağınızı görünce tipin onemi kalmiyor bu sefer

Mehmetk

Dekan
27 Ağu 2022
107
37
28
30
Eskişehir
Tip mi daha önemli yoksa karakter mi? herkesin tipe baktığını düşünüyorum sizce haklı mıyım?
Ekli dosyayı görüntüle 2
İkisi de önemli tipin vardır ama karakterin pistir. Bir süre sana katlanan olur da sonra yalnız kalırsın. Karakterin iyidir ama tipin kötüdür o zaman da sana pek bakan olmaz. Ama ikisi de iyiyse o zaman işte bulunmaz hint kumaşı 😅

26 Ağu 2022
4
1
3
Tip mi daha önemli yoksa karakter mi? herkesin tipe baktığını düşünüyorum sizce haklı mıyım?
Ekli dosyayı görüntüle 2
Dürüst bir cevapmi bekliyorsunuz yoksa duymak istediğinizimi söylemeliyim😊inkar etmemek lazım,bazen bazı insanlar için dış görünüş önemli olabiliyor.ben kendi fikrimi yazayim,bana göre öncelik karakter tabiki lakin ilk karsilastigimiz manzara mecburen fiziki görünüm,bu da ister istemez bilincaltimizda kâh beklentilerimizi kâh, egomuzu harekete geçiriyor,her ne kadar karakter desek de,en sağ duyulumuz bile otomatik olarak ilk görünüşe bakıp tepki veriyor..insanın ruhu kalbi cirkinse kötüyse hareketlerine dış gorunusune yansıyor.o yüzden yeni bir insanla her ne sebeple olursa olsun tanıştığınız da egonuzu ve nefsinizi kontrol altinda tutun dıştan içe değil içten dışa tanimaya çalışın.ruhuna karakterine aklına vicdanina puan verin,zaten kısa bir süre sonra herkes çirkin bulsa da,o sizin için dünyanın en mükemmel insani olacaktır 😊

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar