Tip Mi Daha Önemli Yoksa Karakter Mi?

Atilla

Üyecik
9 Ağu 2022
1
0
1
Bencede herkes tipe bakıyor en başta sonra konuşup kafa yapısına karakterine bakıyor. Bende önce tipe bakıyorum açıkcası

prometheus

Doçent
7 Ağu 2022
102
20
18
Hiç kimse tip benim için önemli değil diyemez diyorsa yalan söylüyordur. Ancak akıl ve bilinç seviyesi arttıkça şunu her insan anlıyor ,karakter zevklerin uyumu hoşgörü vs çok ama çok daha önemli. Ama ne hikmetse karakterli erkeklere bakmaz. kadınlar genellikle çünkü bilinç düzeyleri yetersizdir acı çektikçe öğreneceklerdir a
Güzel konuştun tabi ama tipin önemli olmadığı insanlar olduğunu da düşünüyorum. Misal körler tipi önemsemez. Aşk ve hayranlık da insanı kör eder. Onlar insana baktığında tipini değil anılarını, yaptıklarının önemini ve onu ne kadar sevdiğini görürler. Onlar için önemli olan belki de tipi değik farklı biri oluşudur. Misal Atatürk evlenme teklif etse kim onun tipine bakıp da sen ve ben olamayız derki ? (Yani sözüm Atatürk'ün yaptıklarını sevenlere)

13 Ağu 2022
7
1
1
Tip kişi ile tanışana kadar önemli tanıştıktan sonra iş karaktere kalıyor. Bu da şu demek oluyor köprüyü geçebilmek için bakımlı olacaksın sonra asıl ruhun ile at koşturacaksın gönül ovasında yoksa hayatı yarım bir şekilde yaşarsınız

Yazarın notu: Teknoloji ile güzelliğe müdahale edebiliyoruz ama karakter teknolojinin aciz kaldığı nokta

Redhour

Asistan
9 Ağu 2022
27
1
16
3
İlk aşamada herkes tipe bakar sonrasında ise karaktere göre ilişki devam eder.

Karakterini biraz tanıdığın insanlar da tip yine önemlidir ama hiç karakterini bilmediğin biri kadar ön planda olmaz. Karakterini biraz tanıyorsan tip seçiminde karakterde o kadar etki eder.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar