Tip Mi Daha Önemli Yoksa Karakter Mi?

HaZirannn_

Üyecik
5 Ağu 2022
4
2
1
Ne kadar tipe bakıyorum desende yine aşık olduğun kişi daha (yakışıklı- güzel) gelir.
tabiki de karakter daha önemli bence. Yanında sana iyi davranmayan saygısız veya aldatan biri olması ne kadar iyidir ki zaten?
karakteri düzgün olan ayrıca beğendiğin biri olabilir 🦋

• Beğen
Reactions: Atilla ve Lavalla

Alèxandra

Asistan
6 Ağu 2022
8
1
4
3
Kesinlikle karakter. Tip sadece yanıltıcıdır. Düzgün konuşun, terbiyeli, yerine göre ciddi, nerede ne yapması gerektiğini bilen ve olgun insanlara hayranım. Güzellik zaten göreceli bir kavram. Kim neye göre güzel veya çirkin? Bunun cevabını veremeyiz çünkü herkes için farklıdır tip. Karakteri sağlam olmayan birinin tipi olsa neye yarar? Terbiyesi, edebi, kültürü, saygısı, sevgisi ve karakteri olmadıktan sonra tipi olsa ne olur? Karakteri sağlam olamayan bir insan tipi ne kadar iyi olursa olsun benim için hep çirkindir. Tipe önem veren insanları anlamış değilim. Karakter meselesi işte. Kimi cebini ve gözünü doldurmayı sever kimi de kalbini. Bu benim düşüncem. Benim için her zaman Karakter>>>Tip.

• Beğen
Reactions: Lavalla ve Kusbek

Boş adam

Üyecik
8 Ağu 2022
6
0
1
İstanbul
Bi yere kadar tip aslında ama sonrasında tip o kadar da önemli görünmüyor göze sanki paylaşabildiğin şeyler konuşmaktan zevk almak beraber susarken de keyif almak önemli tip sadece hoşlanmayı tetikler ama konuşamadığın insanla çok da yan yana durmak istemezsin bi vakitten sonra

8 Ağu 2022
2
1
1
BAZEN ZİHNİNİZ DOLU OLUYOR CANINIZ SIKKIN OLUYOR KAFANIZI BOŞALTMANIZ İÇİN DESTEK GEREKİYOR SİKTİR EDİN DESTEĞİ HER KAFANIZ DOLDUĞUNDA BU AMINA KODUKLARIM BENİ ÜZEMEZ DİYE SÖYLEYİN BEYNE AMA BU Bİ SİKE YARAMAZ ÇÜNLÜ ÜZÜLMEK APTALLARA GÖREDİR

Mrs. Papatya

Üyecik
8 Ağu 2022
2
0
1
Tek ciddi konuştuğum çocuk aşırı tatlıydı. Yüzü benden hatta kızlardan bile gğzeldi sarılın maviş falan. Amaa gel gelelim ki narsistti. Egoluydu. Sürekli hakaret ederdi, küçük görürdü. Katlanamadım ve bitirdim. Muhabbeti gğzel diye konuşmuştum bence o bitirdi benim suçum yok.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar