Tek Taraflı Ilişki

ali_hscn

Üyecik
8 Ağu 2022
5
0
1
Sevdiğim bir kişi var kendisi kendisiyle aramızda 5 yaş var ve yaşı sorun ediyordu ben kendisini seviyorum kendisi bunun farkında ve bana çok iyi çok samimi davranıyordu ama bir türlü ne ben ona söyleyebiliyorum ne de o ve onun bende gönlü olduğundan emin değilim ne yapmam gerek bu karışık ilişkide

Grey eyed

Doçent
6 Ağu 2022
85
23
8
Sevdiğim bir kişi var kendisi kendisiyle aramızda 5 yaş var ve yaşı sorun ediyordu ben kendisini seviyorum kendisi bunun farkında ve bana çok iyi çok samimi davranıyordu ama bir türlü ne ben ona söyleyebiliyorum ne de o ve onun bende gönlü olduğundan emin değilim ne yapmam gerek bu karışık ilişkide
Eger cidden seviyorsan açıl , hayat kimseyi beklemez . Baska bir erkek cikar ona gore

• Beğen
Reactions: patetopoteto
Konu Sahibi
ali_hscn

ali_hscn

Üyecik
8 Ağu 2022
5
0
1
Eger cidden seviyorsan açıl , hayat kimseyi beklemez . Baska bir erkek cikar ona gore
Az önce yeni bir haber aldım ciddi düşünen birisiyle tanışmış çok sürmeden evlenmeyi düşünüyorlarmış ve yeni haberim oldu harbiden dünyam hayallerim darma dağın oldu şimdi ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim 😔

Konu Sahibi
ali_hscn

ali_hscn

Üyecik
8 Ağu 2022
5
0
1
Uzun zamandan beri sevdiğim kişi yakın zamanda evlenmeyi düşünüyor bir başkasıyla, ne yapmam lazım bu konuda 😔

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar