Sürekli Takip Ediliyorum

Yusufworks06

Asistan
31 Ağu 2022
11
2
3
Ev içerisinde, dışarıda, herhangi bir yere giderken. Saat, zaman fark etmeksizin sürekli takip edildiğimi hissediyorum. (Birkaç kez gerçekten ediliyordum ve öldürülmek istenmiştim. İki farklı günde ikisinde de farklı şekilde. Birincisinde araba ile süratle üstüme sürdü (gece 1 suları) ikincisi ise eve dönüyordum ve birileri bıçakla kovaladı. Aynı kişilerdi. İki yıla yakındır bu his var bende. Sizce gerçekten psikolojik bir desteğe ihtiyacım var mı? Yoksa sadece etkisinde olduğum için daha mı temkinli davranıyorum?

Konu Sahibi
Yusufworks06

Yusufworks06

Asistan
31 Ağu 2022
11
2
3
Iki kere öldürülme tehlikesi geçiren herkes heralde heran bişey olacak korkusuyla yaşar. Şikâyetçi olmadın mı ?
Birebir polisi aramadım fakat evimin yakınları olduğundan dolayı çevre tanıdık tamamen. Kamera görüntülerini alıp o şekilde emniyete gittiğimde bana denilen şey bunlar serseri uyuşturucu madde kullanan tipler falan olayın üzerinde birkaç gün duruldu sonrası zaten tamamen cevapsız kalan sorularla dolu. Ve gerçekten onların sadece bağımlı olmadığını tesadüfen benimle uğraştıklarına inanmıyorum. Yaklaşık 6 aydır silahla dışarı çıkıyorum. (Ruhsatlı)

MEP

Moderatör
Moderatör
Premium Üye
27 Ağu 2022
61
31
18
22
Ruhsatli silahiniz varmis, birakin sizi takip etsin. Takip edildiginizi hisettiginizde selfie ceker gibi yapip bir anda silahi cikartarak arkaya donup sıkın omzuna. Sonrasi size kalmis

• Beğen
Reactions: Yusufworks06

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Yaşadığınız şeyler sizi bu şekilde hissettirmesi gayet doğaldır. Sonuçta hayati tehlikesini atlatmış bir insan olarak herhangi bir travma yaşamanız gayet normal. Olduğunuz ortamda sizin için güvenli değilmiş neyse ki sizi koruyacak bir silahınız varmış bu iyi birşey. Eğer ki sizin için orada kalma zorunluluğu yoksa ortam değişikliği yapmanız daha güvende kalmanızı sağlayacak.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: Yusufworks06
Konu Sahibi
Yusufworks06

Yusufworks06

Asistan
31 Ağu 2022
11
2
3
Yaşadığınız şeyler sizi bu şekilde hissettirmesi gayet doğaldır. Sonuçta hayati tehlikesini atlatmış bir insan olarak herhangi bir travma yaşamanız gayet normal. Olduğunuz ortamda sizin için güvenli değilmiş neyse ki sizi koruyacak bir silahınız varmış bu iyi birşey. Eğer ki sizin için orada kalma zorunluluğu yoksa ortam değişikliği yapmanız daha güvende kalmanızı sağlayacak.
Ortam değişikliği olarak yurtdışına gitmeyi düşünüyorum. Bu da bahanem olur ve işlemleri hızlandırır. Kaçmak gibi değil yeni bir düzen kime iyi gelmez ki.?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar