Herkese selam arkadaşlar. Evlenme teklifi edecekken ortada bırakıldım resmen. Benim 5 senelik ilişkim vardı. Yaklaşık 1 sene önce bitti. Niye bitti. Pandemide okulum bitti. İş yok madem yüksek lisans yapayım. Polislik askerlik kpss ve alese çalışayım dedim. Evleneceksem işim olmalı sonuçta hersey paraya bakıyor. Kpssye çalıştım çünkü memur olabilirim diye. Alese çalıştım belki Akademisyen olurum diye. Polislik ve askerliğe çalıştım belki olurum diye. Bana beni çok ihmal ediyorsun arayıp sormuyorsun diyordu çok. Haksizda sayılmaz. Ama benim sorumluluklarim var ve dışarı çıkınca aradım hep bana çok ses var sessiz bir yerde ara derdi. Wpyi pcye kurup yan sekmeden mesaj atabiliyordum canlı ders olmasına rağmen. Yüksek lisansı da 2 tane yaptım. O yüzden aşırı yoğundum yani. Doğum günü yaklaşırken ona sürpriz yapayım dedim. Onun haberi yok 1000 km öteye gittim. Ailemden gizli kendi biriktirdiğim para borsadan kazandığım beslenme uzmanlığından hakemlikten kazandığım para ile gittim. Son gün bana sana aşık mıyım değil miyim bilmiyorum demişti. Daha sonra da bana ailem onun gibisini bulamazsın onunla evlen falan diyip sana muhtaçmisim gibi hissettim dedi. Evlenmeyi çocuk yapmayı düşünmüyorum ben daha çocuğum dedi. 25 yaşında bunu diyen bende 28 yaşındayım. Durum bu. Ben sürekli ona yardımcı oldum. Borsa öğrensin diye para göndereyim öğren sende dedim. Kilo aldım dedi yardımcı oldum. Hiçbir arkadaşından kıskanmadım. Benden önce onlar vardı dedim. Giydiği elbiselere karismadim. Ailenden o terbiyeyi aldın sen dedim. Okçuluk yapıyorum hakemlik masa tenisi koşu ve fitness ile uğraşıyorum. Ahşap yakma epoksi ve tablo işleri ile para kazanıyorum. Sürekli bir şeylerle uğraşıyorum. Ben nerede hata yaptım. Arkadaşlarım evlenirken ben bu halde ortada kaldım.