Son Noktaya Gelmek.

melekmhx

Üyecik
15 Eyl 2022
4
2
1
Ankara
Artık hiç birseye tahammülüm kalmadı. Bir an önce kurtulmak istiyorum bu hayattan. Günden güne eriyorum kimse farketmiyor. Kimseye derdimi açamıyorum konuşamıyorum. Kendi kendime ayakta kalacak gücüm kalmadı.

• Beğen
Reactions: MEP

Sportmen

Asistan
5 Eyl 2022
26
5
3
İstanbul
Artık hiç birseye tahammülüm kalmadı. Bir an önce kurtulmak istiyorum bu hayattan. Günden güne eriyorum kimse farketmiyor. Kimseye derdimi açamıyorum konuşamıyorum. Kendi kendime ayakta kalacak gücüm kalmadı.
Bu bahsattigin olay neredeyse her insanın başına geliyor bu konuda yalnız degilsin.Kisa bir döngü bu olay,zamanla geçecek merak etme.icini dökmek istiypesna ben ve burada ki birçok arkadaş seni dinleyecektir bundan küskün olmasın 😉

• Beğen
Reactions: Azadks ve melekmhx

Sohbetsever

Doçent
23 Ağu 2022
32
15
8
Kişiyi en iyi Rabb'i anlar. Kullarının ihtiyaçlarını bilen, karşılayabilecek gücü veren odur. Kelebeklerin kanatları bile ısıya ihtiyacı olan bölgeler dikkate alınarak boyanmıştır. Size şah damarınızdan yakın olan kişiyi fark etmenizi ve kalbinizi ona açtığınızda sevgisinin değil sizi ayağa kaldırmasını, kanat olup özgürce uçurmasını dilerim

JRoj

Asistan
21 Ağu 2022
22
10
3
Yaşın küçük tahminimce, yeni neslin hepsinde var bu gördüğüm kadarıyla, bunu çok boş bırakılmanıza bağlıyorum ben, şöyle açıklayayım benim yaşım 28 ve çocukluğumda hep uğraşacak birşeylerim vardı, evde yapacak işlerim vardı, boş kaldığım zaman yok gibi birşeydi, yanlış anlama ama zihnen ve fiziksel olarak çok boşluktasınız.Tabi bunda sizin neslin suçu pek yok işin gerçeği, anne ve babalarınızın, yani şu anki 40 lı yaş grubunun suçu tamamen.Dinlersin, dinlemezsin sana kalmış ama tavsiyem instagram, YouTube, tık tok gibi uygulamaları kısıtla ya da bırak direkt ve sevdiğin birşeylerle uğraş, birşeyler üretmeye calış, yani işin aslı, fiziksel ve zihinsel olarak zorlan biraz

myxammet

Doçent
13 Ağu 2022
49
7
8
Antalya
cryptotabbrowser.com
Hayattan kurtulmak çözüm değildir. Hayata inat tüm zorluklara rağmen yaşamaya devam edebilmek gerekir. Bende yaşadım bir zamanlar böyle sorunlar ama güçlü olup sabredersen mükâfatını alacağına eminim. Üzülme güçlü ol. Biz yanındayız.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar