Son Gününü Yaşıyor Olsaydın..

umutcatal

Asistan
26 Ağu 2022
24
17
3
29
1. Hangi yemeği yemek isterdin?
2. Son aktivite vb. olarak ne yapmak isterdin?
3. Hangi müziği dinlemek isterdin?

• Beğen
Reactions: lütfü
Konu Sahibi
umutcatal

umutcatal

Asistan
26 Ağu 2022
24
17
3
29
Çiğ köfte🥲
Yürüyüş yapardım ama her zamanki gibi ıssız yerlere kaçmaktansa insanlara karışıp her şeyden habersiz neler yaptıklarını gözlemleyip düşüncelerini anlamaya çalışırdım.
3. Soruyu da sonradan ekledim :)
2. Soruyu son günün olmadan da yapabilirsiniz. Bence yarını olmayacak bir insanın normal zamana göre denemek isteyeceği bambaşka şeyleri olabilir 🙂

Konu Sahibi
umutcatal

umutcatal

Asistan
26 Ağu 2022
24
17
3
29
Müzikten ziyade galiba kuşların sesine kulak verirdim. (Umarım bu dünyada varoluşumun son gününde kendi sesimi duymazdan gelebilirim)
Son günün olduğunun bilinci olursa bambaşka bir insana bile dönüşebilirsin. Kuşların sesini en iyi hafif yağmur yağan bir sabah ormanın içinde dinleyebilirsin

magicpeach

Asistan
26 Ağu 2022
7
6
3
sufle yerdim ve yüzerdim . zaten hayatım boyunca hep yüzdüm tekrar yüzerdim kimsenin olmadığı sessiz denizin ortasında...... şarkıda bilemedim follow you olabilir ya da M83

• Beğen
Reactions: umutcatal
Konu Sahibi
umutcatal

umutcatal

Asistan
26 Ağu 2022
24
17
3
29
sufle yerdim ve yüzerdim . zaten hayatım boyunca hep yüzdüm tekrar yüzerdim kimsenin olmadığı sessiz denizin ortasında...... şarkıda bilemedim follow you olabilir ya da M83
Yemek konusu zevk meselesi tabii, herkeste farklılık gösterir ancak denizin ortasında Follow you dan kastın Lykke Li- I Follow Rivers ise gerçekten güzel ikili olur :)

• Beğen
Reactions: magicpeach
Konu Sahibi
umutcatal

umutcatal

Asistan
26 Ağu 2022
24
17
3
29
1. Tavuk pilav
2. Hacca giderdim 😆 ya da sevdiklerimle son kez görüşürdüm.
3. Ölmeye son 5 dakika kala ruh halime göre kulaklıkla son ses Tom Odell - Another Love ya da Martin Garrix & Dean Lewis – Used To Love açar dinlerdim. 💕
Yemeğe yorumum yok da, 2. Soruda yumurta sona gelmişken tercih etmen tebessüm ettirdi 😃 Another Love da kapanış için güzel giderdi 🙂

Konu Sahibi
umutcatal

umutcatal

Asistan
26 Ağu 2022
24
17
3
29
Aynen, son anda günahları sıfırlama taktiği cennet garantili 😁 Çarpılcam şimdi tövbe Allah'ım çok tövbe 🙈 Another Love'ın özellikle son kısmı beni acayip vuruyor. Orda ruhumu teslim edebilirdim. 🕊️
Dini konuya pek bir yorumum yok 🙂 Evet güzel ama belki zamanla ne şarkılar keşfedeceksin veya yeni bir şarkı çıktığında aynı hissin fazlasını yaşatacak :)

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
1. Hangi yemeği yemek isterdin?
2. Son aktivite vb. olarak ne yapmak isterdin?
3. Hangi müziği dinlemek isterdin?
Son günümü yaşıyor olsaydım eğer, balık bana dokunduğu için yiyemiyorum bu yüzden son günüm diye İstanbul sahilinin kenarında balık ekmek yerdim.
Aktivite olarak kore'ye gitmek ve orayı doyana kadar gezmek bol bol fotoğraflar çekmek isterdim.
Son olarak öleceğim için indila'nın S.O.S anlamlı parçasıyla kapanışı yapardım 😊

• Beğen
Reactions: umutcatal
Konu Sahibi
umutcatal

umutcatal

Asistan
26 Ağu 2022
24
17
3
29
Son günümü yaşıyor olsaydım eğer, balık bana dokunduğu için yiyemiyorum bu yüzden son günüm diye İstanbul sahilinin kenarında balık ekmek yerdim.
Aktivite olarak kore'ye gitmek ve orayı doyana kadar gezmek bol bol fotoğraflar çekmek isterdim.
Son olarak öleceğim için indila'nın S.O.S anlamlı parçasıyla kapanışı yapardım 😊
İnsanın normalde yapamadığı, yiyemediği yiyeceği vs son gün yapması çok doğru hareket :)

Konu Sahibi
umutcatal

umutcatal

Asistan
26 Ağu 2022
24
17
3
29
Normalde yapamadık bari o duyguyu yaşamadan ölmeyelim değil mi 😊
Gerçekten insan monotonluktan sıkıldıysa, yapmak isteyip de yapamadığı şeyleri not etmeli, sonrasında illegal olmayan tüm isteklerini gerçekleştirmek için ne gerekli ise onları uygun hale getirip gerçekleştirme çabasına girerse kısa/uzun süreli hedefleri de olur. Tabii bu istekler konusunda da realist olmak gerekli. Kolaydan zora göre sıralarda olay tamam 🙂

• Beğen
Reactions: Lia

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Gerçekten insan monotonluktan sıkıldıysa, yapmak isteyip de yapamadığı şeyleri not etmeli, sonrasında illegal olmayan tüm isteklerini gerçekleştirmek için ne gerekli ise onları uygun hale getirip gerçekleştirme çabasına girerse kısa/uzun süreli hedefleri de olur. Tabii bu istekler konusunda da realist olmak gerekli. Kolaydan zora göre sıralarda olay tamam 🙂
Bu konu da sana katılıyorum. Fakat bazılarımızın hayat engelleri oluyor ve ne kadar istesekte bunu başaramıyoruz. Hem maddi imkan olarak, hem de çevrenin baskıları diyelim. Bir insan birşeyleri yapmak için önce uçmayı öğrenmesi gerek. Ki özgürlüğün tadını çıkarabilsin 😊

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar