Sizce Ne Yapmalıyım?onunla Konuşmaya Nasıl Başlarım?

rxbyclaire

Üyecik
10 Eyl 2022
1
0
1
Bir çocuk var hoşlandığım, ama çok nadir görüyorum ve şuanda konuşmuyoruz. Geçen instagram hesabını buldum stalklayarak sonra bir fake hesaptan yazdım hakkında bir şeyler öğrenmek için ama cevap vermedi sonra başka bir hesaptan yazınca işte dedi tanımıyorum falan o önceki yazan kızla alakan var mı sonra bir şekilde biraz konuştuk dün ama güvenmedi pek. Bugün de konuşmadık zaten. Sorun şu ki ben bu kişiyle kendim olarak konuşmaya başlamak istiyorum ama kendi hesabımdan istek atsam der ki hesabımı nereden buldun ortak takipçimiz vs de yok. Anlar yani stalk yaptığımı ya da o fake hesabın bana ait olduğunu. Tanıdık olmasalar kendi hesabımdan rahatça yazar istek atardım ama tanıdık aile uzaktan akraba nadir görüşsekte o yüzden yapamıyorum. Yani konuşmak ya da takipleşmek için doğru düzgün bir sebep bahane lazım. Sizin bir öneriniz var mı? Fake hesaptan güvenini nasıl kazanırım ya da kendim olarak konuşmaya nasıl başlarım?

nis

Dekan
24 Ağu 2022
141
1
68
28
18
İnsanlarla tanışmak kadar doğal bir şey yoktur. Bu zamanda herkes altında bir neden arayarak yaklaşıyor. Bu düşüncelerinizde haklısınız. Öncelikle bir süre beklemenizi öneririm. Hemen istek atarsanız tabii ki anlama ihtimali çok yüksek. Bir süre sakince bekleyin. Uzaktan akrabanızmış, istek attığında garipseyeceğini düşünmüyorum. Eğer garipserse yakınlık dereceni belirt artık annesi ile mi babası ile mi akrabaysan onlardan konu açıldığını söylersin nereden bulduğunu sorarsa önerilenlerden gördüm dersin.
Neden yazdın gibi saçma bir soru sorarsa tanışmak için yazdığını söyle konu açmaya çalış ve ortak konularınızdan sohbeti yürütmeye çalış. Eğer bir ilişkin olacaksa yalan dolanla sakın başlama :)

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Karakterim gereği bu tarz durumlarda dolambaçlı işler yapmayı hiç sevemedim ömrüm boyunca.. Birisinden hoşlanıyorsam belirli bir süre duygularıma esir olduğumu fark eder açılma yoluna girişirim. Karşıda ki kişi zaten bana karşı birşey hissedemezse uğraşmam cidden gereksiz geliyor bana. Bu yüzden öncelikle bir adım atar, hedefimi böylelikle belirlerim. Yani insanız sonuçta neden herşeyin doğru düzgün olmasını bekleriz ki cidden 🤷

YBlacKK

Asistan
10 Eyl 2022
3
1
3
Hiç bir şeyden korkma direkt at istek konuş uzaktan sevmek güzeldir ama nereye kadar fake hesaptan filanda atma direkt kendi hesabından fake üstüne yazılmış ilişkiden bişe bekleme en fazla ne olur red cevabı alırsın üzülürsün belki ama en iyisi senin için bu olur. Cesaretini topla ve yaz derim olursa olur olmazsa olmaz. :)

toprakvera

Asistan
31 Ağu 2022
27
12
3
Bir çocuk var hoşlandığım, ama çok nadir görüyorum ve şuanda konuşmuyoruz. Geçen instagram hesabını buldum stalklayarak sonra bir fake hesaptan yazdım hakkında bir şeyler öğrenmek için ama cevap vermedi sonra başka bir hesaptan yazınca işte dedi tanımıyorum falan o önceki yazan kızla alakan var mı sonra bir şekilde biraz konuştuk dün ama güvenmedi pek. Bugün de konuşmadık zaten. Sorun şu ki ben bu kişiyle kendim olarak konuşmaya başlamak istiyorum ama kendi hesabımdan istek atsam der ki hesabımı nereden buldun ortak takipçimiz vs de yok. Anlar yani stalk yaptığımı ya da o fake hesabın bana ait olduğunu. Tanıdık olmasalar kendi hesabımdan rahatça yazar istek atardım ama tanıdık aile uzaktan akraba nadir görüşsekte o yüzden yapamıyorum. Yani konuşmak ya da takipleşmek için doğru düzgün bir sebep bahane lazım. Sizin bir öneriniz var mı? Fake hesaptan güvenini nasıl kazanırım ya da kendim olarak konuşmaya nasıl başlarım?
Tanismalarda stratejiye karşıyım bence konuşmak ve tanımak istiyorsanız istek atın kabul ederse bir şekilde konuşma başlıyor zaten aileye uzaktan akraba olması durumu değiştirmez. Bisey kaybetmezsiniz kendi açınızdan bakın uzak akrabadan birisi size istek atsa ne düşünürsünüz bu kişi tanışmak istiyor yada sadece takip etmek istiyor cok komplike bir durum olacağını sanmıyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar