Sizce Nasil Bir Fikir ?

Mehmetk

Dekan
27 Ağu 2022
107
37
28
30
Eskişehir
Ben jeoloji mühendisliğine yüksek lisans yapıyorum. Yüksek lisans tezi için araziye gittik. Orada bolca olivin diye bir mineral olduğunu gördük. Tez için araştırma yaparken olivinin karbondioksit ile tepkimeye girme isteği olduğunu anladım. Sonra kafamda acaba bu olivinden doğayı temizleyen bir sistem yapılabilir mi çünkü suanki ihtiyaçlardan birisi temiz olmayan hava artan astım koah durumları. Hollanda da sanırım bu konuda bir araştırma varmış ama çok ileri değil . Siz ne diyorsunuz arkadaşlar

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220730-172357_WPS Office.jpg
    Screenshot_20220730-172357_WPS Office.jpg
    387.4 KB · Görüntüleme: 7
Konu Sahibi
M

Mehmetk

Dekan
27 Ağu 2022
107
37
28
30
Eskişehir
Hocam fikir güzel ama böyle değerli fikirleri herkese açık alanlarda paylaşmak ne kadar mantıklı bilemem konuda bilgisi olan güvendiğiniz kişilere danışmanız daha uygun olur. Bu fikri sizden alıp bir de üstüne proje kurup 'çalsam' tüm emekleriniz boşa gidebilir.
Haklısın da bazı fikirlerin çalınması pekte önemli olduğunu düşünmüyorum. Çünkü mesela hayvanlarla ilgili bir fikrim de var ama sen çalsan yine hayvanlara faydası dokunacaği icin pek farkmez

• Beğen
Reactions: Yorgunbusra ve nis

nis

Dekan
24 Ağu 2022
141
1
68
28
18
Haklısın da bazı fikirlerin çalınması pekte önemli olduğunu düşünmüyorum. Çünkü mesela hayvanlarla ilgili bir fikrim de var ama sen çalsan yine hayvanlara faydası dokunacaği icin pek farkmez
Kaldımı böyle insanlar bee :D önemli olan sonuca ulaşmak diyorsan ne mutlu sana ama ben olsam büyük ihtimal böyle bakmazdım

• Beğen
Reactions: Yorgunbusra

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar