Sivilcelerim Geçmiyor Ne Yapmalıyım?

saliha

Doçent
8 Tem 2022
44
10
8
domuz yağı bile sürdüm hala geçmedi arkadaşlar sizin tavsiyeleriniz neler daha önceden bu durumu yaşayan oldu mu

Zeynep

Dekan
5 Ağu 2022
130
2
56
28
domuz yağı bile sürdüm hala geçmedi arkadaşlar sizin tavsiyeleriniz neler daha önceden bu durumu yaşayan oldu mu
Domuz yağı ne ise yarıyormuş ki ilk defa duydum 😮genelde büyü yapmak için kullanırlar 🙂eşek sütlü sabun dene aktarsa bulabilirsin sonra da yüzünü yaglandirmayacak nemlendirici sür geçer inşallah.

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Cildiniz kuru değilse eğer limon sürmenizi tavsiye ederim. Ayrıca limon ve karbonat karışımının da yüze iyi geldiği söyleniyor. Denemediyseniz aloe vera jeli de öneririm fakat çiçeğinden olsa daha iyi olur. Onun haricinde hala geçmeme ihtimali varsa bir doktora danışmanızı tavsiye ederim sizin cildinize göre etkili bir krem verecektir. Eğer ki üşeniyorum diyorsanız ilk bi dr.cons uygulamasından danışman yardımıyla herhangi bir sonuca ulaşabilirsiniz. 😊

Ayumi

Üyecik
31 Ağu 2022
1
0
1
Ufak bir Aloe Vera bitkisini evde büyütüp düzenli olarak yüzüne sürebilirsin etkisini gören çok var diye biliyorum. Sanırım bulabildiğin denebilecek her yolu sen de denemişsin bir dermatoloğa gidip uyguladığın yöntemleri ve etkilerini anlatırsan ona göre bir ilaç yazar bence en kesin yöntem o

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar