babacim ne yaBabacım beynin seni kontrol ediyor demek bu soruyu sorduğuna göre beynine hükmetmelisin anca öyle
haklisin da azaltmaya calisiyoruz isteAkıllı adam sigara kullanmaz brom benim gibi
ya acikcasi su an birakmak gibi bi niyetim yok ama azaltmak istiyorum. sigara olmadan hicbi seye odaklanamaz oldum ve gittikce kotulesiyor bu durum. bildiginiz sigara azaltma yöntemleri var
Son gelen zamlardan sonra sigaramı içilirya acikcasi su an birakmak gibi bi niyetim yok ama azaltmak istiyorum. sigara olmadan hicbi seye odaklanamaz oldum ve gittikce kotulesiyor bu durum. bildiginiz sigara azaltma yöntemleri var mi?
Böyle devam diyosun haAzaltma olmuyor çünkü azaltiyorsun sonra bişey oluyor sinirleniyor geri çogaltiyorsun
Sigarayı bırakmak istiyenlere bir süreliğine sevgili verselerdi belki atlatması daha kolay olabilirdi. Onun dışında sigaradan puro'ya da geçiş yapabilirsin, aromalı purolar da var.Başka uğraş bul spor falan unutursan bırakırsın sevgili gibi
birseyi birakacaksan birden birak yerinede sakiz fln kullanya acikcasi su an birakmak gibi bi niyetim yok ama azaltmak istiyorum. sigara olmadan hicbi seye odaklanamaz oldum ve gittikce kotulesiyor bu durum. bildiginiz sigara azaltma yöntemleri var mi?