Nişanlım oğlak burcuydu. Rabbim 3 yıllık bi sabır verdi. Ben yengeç bu arada
tabi herkes aynı karakterde olacak diye bişey yok ama narsist ve manipülatif hareketleri olduğuna dair çok iyi gözlem yap ki saçların beyazlamasın. İşi para kazanma hevesi hep senden önce gelecektir muhtemelen. Ailesi kesinlikle senden önce gelecektir, bu normalde olması gerekendir tabiki ama oğlak erkeğinin aile düşkünlüğü enayilik boyutuna gelebiliyor. Anne babanın kardeşlerin tutumuna bağlı tabiki. Asla akıl verme fikir belirtiyomuş gibi davran, safça yaklaş. Israr etme kısıtlama emin ol haksızsa yanlış yaptıysa bile işin içinden pir pak çıkacak üstüne bi de seni suçlu hissetirecektir. Gerçek bir oğlak ise tabi. Sana maddiyat lafı yapmaz acımadan harcar ama sen herhangi bişeyden şilayet ettiğinde sana şunu yaptım şuraya götürdüm gibi savunup sıyrılmaya çalışabilir. Çok egoludur ama sıradan bi ego değil. Bütün havası laftadır. Nazı kime geçerse bütün erkekliği kaba dayılığı sadece ona yapar. İki yüzlüdür. Bi kere sana duvar örerse o duvarı yıkman çok zor olabilir. Yıkmak için fedakarlık yaparsın pişman eder. Tabi ilişkiler karşılıklı kişiliklere bağlıdır sen benim gibi ince düşünen ayrıntıcı alıngan vs değilsen daha rahat uyum sağlayabilirsin.