Ayran daha ne olsunMerhabalar şekersiz soğuk olarak önceden soğuk çay içerdim o da artık çok şekerli gelmeye başladı var mı soğuk şekersiz içecek önerisi
Ayran yoğurttan yapılıyor ve yoğurt da şeker içeriyor :Var mı?
Ev yogurdunda nerde seker var hadi mayaligind aolsun ev yogurdundan yaptigin yogurtta nerde seker o kadar sekeri her yerden alirsin ekmektende , makarnadanda , pilavdan da yani bos yapmissin birazNiye ayranda şeker yok mu
Yoğurtta koladan daha fazla şeker var diye bir haber hiç okudun mu bilmiyorum ama zaten konu bu değil. Yazının başlığı şekersiz diyorsa ve ben söylediğin içecekte şeker bulunduğunu söylüyorsam burada boş yapan ben değil sen oluyorsunEv yogurdunda nerde seker var hadi mayaligind aolsun ev yogurdundan yaptigin yogurtta nerde seker o kadar sekeri her yerden alirsin ekmektende , makarnadanda , pilavdan da yani bos yapmissin biraz
Birincisi okudugun haber ne bilmiyorum ama herhalde show veya malum kanalin haberi kolanin sekerinden kusma diye icinde kimyasal madde var yani hangi m.. koladan daha fazla seker oldugunu iddia ediyor ve kim inaniyor merak ediyorum. Bos yapan sensin kardesim yedigin neredeyse her seyde seker var . fruktoz seklinde olsun , glikoz olsun , laktoz olsun hepsi seker o mantiktan kefirde sekerli ıspanak da sekerli , mantar da sekerli bamya brokolide sekerli ... bos yapan sensin . Tuzlu su mu ? lol git sen icmeye devam et tuzlu suyunu tansiyondan gidersin .Yoğurtta koladan daha fazla şeker var diye bir haber hiç okudun mu bilmiyorum ama zaten konu bu değil. Yazının başlığı şekersiz diyorsa ve ben söylediğin içecekte şeker bulunduğunu söylüyorsam burada boş yapan ben değil sen oluyorsun
Birak sen onun mantigini ona bakilirsa brokoli ispanak bamya gibi sebzelerde de şeker varVar mı?
Bu konuyu kim haklı diye uzatmaya gerek yok. İkimiz de yeterince anladık birbirimizi.Birincisi okudugun haber ne bilmiyorum ama herhalde show veya malum kanalin haberi kolanin sekerinden kusma diye icinde kimyasal madde var yani hangi m.. koladan daha fazla seker oldugunu iddia ediyor ve kim inaniyor merak ediyorum. Bos yapan sensin kardesim yedigin neredeyse her seyde seker var . fruktoz seklinde olsun , glikoz olsun , laktoz olsun hepsi seker o mantiktan kefirde sekerli ıspanak da sekerli , mantar da sekerli bamya brokolide sekerli ... bos yapan sensin . Tuzlu su mu ? lol git sen icmeye devam et tuzlu suyunu tansiyondan gidersin .
evetBu konuyu kim haklı diye uzatmaya gerek yok. İkimiz de yeterince anladık birbirimizi.