M Muhammet Aydoğan Üyecik 19 Tem 2022 3 0 1 19 Tem 2022 #1 Olmus veya konsumadiginiz birinin Sesini yüzünü Gülüşünü Unuttunca nasıl hissediyorsunuz
B Busrakaya Asistan 11 Tem 2022 24 1 3 20 Tem 2022 #2 Muhammet Aydoğan' Alıntı: Olmus veya konsumadiginiz birinin Sesini yüzünü Gülüşünü Unuttunca nasıl hissediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Ben çok zor unuttum şimdi daha mutluyum Upvote 0 Downvote
Muhammet Aydoğan' Alıntı: Olmus veya konsumadiginiz birinin Sesini yüzünü Gülüşünü Unuttunca nasıl hissediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Ben çok zor unuttum şimdi daha mutluyum
M Mehmetboran066 Üyecik 21 Tem 2022 3 0 1 21 Tem 2022 #3 Çok kötü hissettirdi çok zordu bu süreç Upvote 0 Downvote
C Civcivv10 Üyecik 21 Tem 2022 4 0 1 21 Tem 2022 #4 Muhammet Aydoğan' Alıntı: Olmus veya konsumadiginiz birinin Sesini yüzünü Gülüşünü Unuttunca nasıl hissediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Çok mutsuz ve kotu hissediyorum kendimi Upvote 0 Downvote
Muhammet Aydoğan' Alıntı: Olmus veya konsumadiginiz birinin Sesini yüzünü Gülüşünü Unuttunca nasıl hissediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Çok mutsuz ve kotu hissediyorum kendimi
Q qpelda Asistan 12 Tem 2022 22 2 3 21 Tem 2022 #5 Muhammet Aydoğan' Alıntı: Olmus veya konsumadiginiz birinin Sesini yüzünü Gülüşünü Unuttunca nasıl hissediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Cok garip hissediyorum o his bence anlatilmazz Upvote 0 Downvote
Muhammet Aydoğan' Alıntı: Olmus veya konsumadiginiz birinin Sesini yüzünü Gülüşünü Unuttunca nasıl hissediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Cok garip hissediyorum o his bence anlatilmazz
E Ebrusabuncuoglu Üyecik 21 Tem 2022 4 1 1 21 Tem 2022 #6 Muhammet Aydoğan' Alıntı: Olmus veya konsumadiginiz birinin Sesini yüzünü Gülüşünü Unuttunca nasıl hissediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... O his anlatılmaz sadece yaşanır... Reactions: Meloyka Upvote 0 Downvote
Muhammet Aydoğan' Alıntı: Olmus veya konsumadiginiz birinin Sesini yüzünü Gülüşünü Unuttunca nasıl hissediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... O his anlatılmaz sadece yaşanır...
Mak Asistan 7 Ağu 2022 18 6 3 7 Ağu 2022 #7 Muhammet Aydoğan' Alıntı: Olmus veya konsumadiginiz birinin Sesini yüzünü Gülüşünü Unuttunca nasıl hissediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Geçmiş sadece acı verir,yük olur. Bazı şeyleri bitirmemiz gerekir ki,devam edebilelim. Upvote 0 Downvote
Muhammet Aydoğan' Alıntı: Olmus veya konsumadiginiz birinin Sesini yüzünü Gülüşünü Unuttunca nasıl hissediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Geçmiş sadece acı verir,yük olur. Bazı şeyleri bitirmemiz gerekir ki,devam edebilelim.
EmreKarabulut07 Üyecik 7 Ağu 2022 26 9 1 36 7 Ağu 2022 #8 Unuttuysam zaten benim için pek de önemi yokmuş Reactions: prometheus Upvote 0 Downvote
P patetopoteto Doçent 8 Ağu 2022 35 7 8 11 Ağu 2022 #9 unutmuyorum sanirim su an öyle biri aklima gelmedi. ya da öyle bir unutmusum ki komple aklimdan silmisim bilemiyorum nxlsnjcks Upvote 0 Downvote
unutmuyorum sanirim su an öyle biri aklima gelmedi. ya da öyle bir unutmusum ki komple aklimdan silmisim bilemiyorum nxlsnjcks
Nazzz Asistan 9 Ağu 2022 22 8 3 23 Gaziantep 11 Ağu 2022 #10 Yokmuş gibi hiç olmamış gibi Upvote 0 Downvote
Cansez Üyecik 11 Ağu 2022 12 0 1 11 Ağu 2022 #11 Muhammet Aydoğan' Alıntı: Olmus veya konsumadiginiz birinin Sesini yüzünü Gülüşünü Unuttunca nasıl hissediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Eğer unuttuysam benim için degerli değildir. Benim için degerli değilse hatırladığımda bunu düşünmenin de bir manası yoktur. Upvote 0 Downvote
Muhammet Aydoğan' Alıntı: Olmus veya konsumadiginiz birinin Sesini yüzünü Gülüşünü Unuttunca nasıl hissediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Eğer unuttuysam benim için degerli değildir. Benim için degerli değilse hatırladığımda bunu düşünmenin de bir manası yoktur.