İçten söylüyorum ki insanlar evlilikle değişmiyor. Gerçekten değişmiyor... Belki ister, evlenince her şey daha güzel olacak der sevgiliniz ama can çıkmadıkça huy çıkmaz derler ya.. aldatmaya meyilliyse ve bu onda huy olarak varsa bir kez daha düşünün
İçten söylüyorum ki insanlar evlilikle değişmiyor. Gerçekten değişmiyor... Belki ister, evlenince her şey daha güzel olacak der sevgiliniz ama can çıkmadıkça huy çıkmaz derler ya.. aldatmaya meyilliyse ve bu onda huy olarak varsa bir kez daha düşünün derim
Haklısınız ama benim ilk ilişkim ondan önce hayatımda kimse olmadı ve onu gerçekten çok seviyorum. Tek kötü özelliği bunları yapmış olması yani ayrılırsak b'le daha başkasını sevemem ya da mutlu olamam pişman olurum diye korkuyorum
Şahsen ben senin yerinde olsaydım böyle bir olayı tekrardan yaşamamak adına o kişiyle evlilik hayali kurmazdım. Güven bir kere kırılınca gerisi gelmiyor çünkü ve sevmek bazen bazı şeylere göz yumsan bile acı getirmekten başka birşey getirmiyor. Hata yapılır evet, ama sevdiğin kişiye karşı sadakatsizce bir hata yapmanın affını ben göremiyorum
Haklısınız ama benim ilk ilişkim ondan önce hayatımda kimse olmadı ve onu gerçekten çok seviyorum. Tek kötü özelliği bunları yapmış olması yani ayrılırsak b'le daha başkasını sevemem ya da mutlu olamam pişman olurum diye korkuyorum