Ne Yapacağımı Bilmiyorum

Ecem

Asistan
21 Ağu 2022
4
1
3
9 senelik bir ilişkim var. Daha önce 2 kere sevgilim farklı hesaplar açıp başka kızlarla konuşmuştu affetmiştim. Şimdi tam nişan hazırlıkları yapıyorduk ki yine başka hesap açtığını gördüm. Sadece mesaj atmış sonra uygulamayı silmiş bir daha girmemis. Artık öyle bir şey yapmayacağını söylüyor evlenmek istediğini evlenince her şeyin daha güzel olacağını söylüyor. Ben de onu çok seviyorum ama evlenince aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Felfella

Doçent
21 Ağu 2022
45
21
8
İçten söylüyorum ki insanlar evlilikle değişmiyor. Gerçekten değişmiyor... Belki ister, evlenince her şey daha güzel olacak der sevgiliniz ama can çıkmadıkça huy çıkmaz derler ya.. aldatmaya meyilliyse ve bu onda huy olarak varsa bir kez daha düşünün derim

Emre

Dekan
9 Tem 2022
132
1
40
28
İçten söylüyorum ki insanlar evlilikle değişmiyor. Gerçekten değişmiyor... Belki ister, evlenince her şey daha güzel olacak der sevgiliniz ama can çıkmadıkça huy çıkmaz derler ya.. aldatmaya meyilliyse ve bu onda huy olarak varsa bir kez daha düşünün derim
Çok güzel cevapların var takipteyim ve bir soru sordum onu da cevaplarsan sevinirim

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
9 senelik bir ilişkim var. Daha önce 2 kere sevgilim farklı hesaplar açıp başka kızlarla konuşmuştu affetmiştim. Şimdi tam nişan hazırlıkları yapıyorduk ki yine başka hesap açtığını gördüm. Sadece mesaj atmış sonra uygulamayı silmiş bir daha girmemis. Artık öyle bir şey yapmayacağını söylüyor evlenmek istediğini evlenince her şeyin daha güzel olacağını söylüyor. Ben de onu çok seviyorum ama evlenince aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Şahsen ben senin yerinde olsaydım böyle bir olayı tekrardan yaşamamak adına o kişiyle evlilik hayali kurmazdım. Güven bir kere kırılınca gerisi gelmiyor çünkü ve sevmek bazen bazı şeylere göz yumsan bile acı getirmekten başka birşey getirmiyor. Hata yapılır evet, ama sevdiğin kişiye karşı sadakatsizce bir hata yapmanın affını ben göremiyorum 🤷

• Beğen
Reactions: iKnowWhoAreU
Konu Sahibi
E

Ecem

Asistan
21 Ağu 2022
4
1
3
İçten söylüyorum ki insanlar evlilikle değişmiyor. Gerçekten değişmiyor... Belki ister, evlenince her şey daha güzel olacak der sevgiliniz ama can çıkmadıkça huy çıkmaz derler ya.. aldatmaya meyilliyse ve bu onda huy olarak varsa bir kez daha düşünün
Haklısınız ama benim ilk ilişkim ondan önce hayatımda kimse olmadı ve onu gerçekten çok seviyorum. Tek kötü özelliği bunları yapmış olması yani ayrılırsak b'le daha başkasını sevemem ya da mutlu olamam pişman olurum diye korkuyorum
Şahsen ben senin yerinde olsaydım böyle bir olayı tekrardan yaşamamak adına o kişiyle evlilik hayali kurmazdım. Güven bir kere kırılınca gerisi gelmiyor çünkü ve sevmek bazen bazı şeylere göz yumsan bile acı getirmekten başka birşey getirmiyor. Hata yapılır evet, ama sevdiğin kişiye karşı sadakatsizce bir hata yapmanın affını ben göremiyorum 🤷
Haklısınız ama benim ilk ilişkim ondan önce hayatımda kimse olmadı ve onu gerçekten çok seviyorum. Tek kötü özelliği bunları yapmış olması yani ayrılırsak b'le daha başkasını sevemem ya da mutlu olamam pişman olurum diye korkuyorum

dr.

Asistan
21 Ağu 2022
3
2
3
evlilik için erken degilmi acele ermeseydiniz biraz tanısaydınız birbirinizi 😂🤣

Felfella

Doçent
21 Ağu 2022
45
21
8
Onunla mutluysanız sorun yok. Ve ilerde sizi hep mutlu edeceğine inanıyorsanız. Sonuç tabii ki size kalmış. Ama başkasını sevemem demeyin, seviliyor çünkü:') Umarım hep mutlu olursunuz~

Enes

Üyecik
20 Ağu 2022
2
0
1
Her ilişkinin temeli güvene dayanır. Karşılıklı güven duygusunun oluşmadığı her ilişki zaman kaybından başka bir şey değildir ki dokuz seneden bahsediyorsunuz... Evlilik ise bir çözüm değildir, unutmayın.

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Peki, evlendiğiniz de sizi aldattığınıza şahit olacaksınız ve bu durum sizi evli olduğunuz için daha çıkmaza sokmayacak mı? Bazen Allah bazı şeyleri karşımıza çıkardığı halde biz hala o yoldan gidiyorsak, göz göre göre hayırsız bir yolu seçtiğimiz anlamına geliyor. İnanın bana hayırsız yolu tercih edenlerin çoğu daha fazla pişmanlık duyuyor. Her neyse sizlere iyi şans dilemekten başka birşey elimizden birşey gelmez, umarım mutlu olursunuz.. 😌

nis

Dekan
24 Ağu 2022
141
1
68
28
18
Huylu huyundan vazgeçmez diye boşuna dememişler. Evlenince değişeceğini düşünüyorsanız yanılırsınız. Asıl evlendiğinizde böyle bir durumla karşılaşırsanız her şey daha karmaşık olacaktır. Hele ki bir de çoçuğunuz olduğunu düşünün. Belki denk gelmişsinizdir. 'Siz kendi eşinizi seçebilirsiniz ama çocuğunuz babasını seçemez.' diye söylerler. Hem kendinizin hem de ilerisi için biraz daha beklemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Birkucukpanda

Asistan
25 Ağu 2022
14
1
3
Bir erkek eğer bunu bir kez ve daha fazla yaptıysa evlensen de çocuk sahibi olsan da aynı şeyleri yapmaya devam edecektir. Yol yakınken önlemini al yoksa daha çok üzülürsün derim ben

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar