Ne Kadar Iyi Sizce ?

Mehmetk

Dekan
27 Ağu 2022
107
37
28
30
Eskişehir
Herkese selam ben bistte yatirim yapmaya çalışıyorum. Şimdi yaklaşık 4bin lira param borsada işlem gören. Her gün yaklaşık 100 lira kazanıyorum. Ama her gün çekiyorum 100 lira kazanınca sizce ne kadar iyi. 4 ya da 5 hisseye bölüp sepet yapıyorum

• Beğen
Reactions: nis ve fatii

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Aslında yaptığınız mantıklı. Kenara değer kaydetmek için ayırıyorsunuz bu fikir iyi ama bu işte çok zarar yapan var ya. Şu durumda borsaya pek güvenmemek lazım zaten ortalık karışık yani.

• Beğen
Reactions: Mehmetk
Konu Sahibi
M

Mehmetk

Dekan
27 Ağu 2022
107
37
28
30
Eskişehir
Aslında yaptığınız mantıklı. Kenara değer kaydetmek için ayırıyorsunuz bu fikir iyi ama bu işte çok zarar yapan var ya. Şu durumda borsaya pek güvenmemek lazım zaten ortalık karışık yani.
Zarar eden biraz şöyle zarar ediyor. Hırs ile kazanınca daha da istiyor ve çıkması gereken yerde çıkmıyor. Ama ben diyorum ki 100 lira kazanacağım kazanınca da satıyorum hemen. Bir tek koroplast hissesinde yapmadım. Yapsaydım 4 günde 1000 lira kazanacaktim

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Zarar eden biraz şöyle zarar ediyor. Hırs ile kazanınca daha da istiyor ve çıkması gereken yerde çıkmıyor. Ama ben diyorum ki 100 lira kazanacağım kazanınca da satıyorum hemen. Bir tek koroplast hissesinde yapmadım. Yapsaydım 4 günde 1000 lira kazanacaktim
Sen küçük miktardan başlayıp büyütmeyi düşünüyorsun doğru anladım değil mi?

Konu Sahibi
M

Mehmetk

Dekan
27 Ağu 2022
107
37
28
30
Eskişehir
Sen küçük miktardan başlayıp büyütmeyi düşünüyorsun doğru anladım değil mi?
Evet. Çünkü bir kere 1000 lira ile girmiştim çok getirmedi ama şuan %2 bile verse 100 lira ediyor. Maksat hesaptaki parayı büyütmek ve sonra devir daim yaparak ufak yüzde ile bile kâr etmek. Böylece borçları kapatırım ve yine kar getirecek işlere yatırım yapabilirim

Konu Sahibi
M

Mehmetk

Dekan
27 Ağu 2022
107
37
28
30
Eskişehir
Evet demek istediğini şimdi anladım zaten bir laf vardır küçük işler büyük iş doğurur o yüzden devam et
Aynen bende öyle düşünüyorum. Mesela palyaço işinden para geliyor onu atıyorum. Ahşap yakma epoksi ve tablo işlerinden para geliyor atıyorum. Hakemlkkten geliyor atıyorum. Bozuk paraları tümletiyorum onu da atıyorum. Beslenme uzmanlığından geliyor onu fa atıyorum 😅 hesapta sadece 200 lira bırakıyorum

27 Ağu 2022
61
22
8
31
Bozüyük
Herkese selam ben bistte yatirim yapmaya çalışıyorum. Şimdi yaklaşık 4bin lira param borsada işlem gören. Her gün yaklaşık 100 lira kazanıyorum. Ama her gün çekiyorum 100 lira kazanınca sizce ne kadar iyi. 4 ya da 5 hisseye bölüp sepet yapıyorum
Bilmem. Yatırım danışmanı değilim ama güzel kazançlar. Uzun vadede işlem yapıyorum genelde bende. Al-Sat stratejisine girmiyorum.

Wvant

Deniz
6 Ağu 2022
144
48
28
Farklı farklı hisselere bölüp almak her zaman iyidir ama gelişen ekonomik durumumuzla yakın bir tarihte yapılması beklenen devletin ve merkez bankasının yapacakları politikaları takip etmenizi tavsiye ederim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar