Nankör'e Ikinci Bir Şans Verilir Mi?

iKnowWhoAreU

Doçent
28 Ağu 2022
40
11
8
33
Yalova.
connected2.me
Çok uzun hikaye aslında ama kısaca özet gecicem.Ben onun için herşeyi yapıp herşeyi karsima alırken maddi ve manevi cirpinirken o sadece oturup oyun oynuyordu.evde yapılacak herhangi bir şeyi bille yapmazdi.yemekleri dışarıdan söylerdim.Ne zaman maddi olarak bir şeyler yapmayı bilerek kestim ve zor duruma düşmüş gibi davrandim.Henuz ilk ay bir kaç fatura ödemiş olmasina ragmen tanidiğimiz herkese herşeyi onun ödediğini falan söylemiş valorant tan 25 erkek ile sohbeti var beni eleştiriyor.kendini yüceltiyo ayrı bir DC açıp benim olmadığım bir odada toplamış birde onları ve samimi konusuyor.Daha bir çok şey ben daha ilk kez burda yazabiliyorum ama o bunları benim anlafamayacagimi bildiği için çünkü aileme veya arkadaşlarıma anlatsam ben rezil olcam,içinde tutmaktan tavrım her değişip sertleştiginde o gitti ve insanlara gerekrsiz yere böyle yaptigimi söyledi.beni ailem dahil tüm tanidiklarin gözünde küçük dusurup haksz yaparken kendisi haklı ve maduru oynadı ve bunlri bahane ederek çekip gitti.Yinede ben kimseye anlatamadım.Üstelik daha yaptığı tonca şey varken,hala herkesin gözünde sorunlu olan benim.Simdi ikinci bir şans vermelimiyim soruyorum size.?

MEP

Moderatör
Moderatör
Premium Üye
27 Ağu 2022
61
31
18
22
Ben hayatimda insanlara 2. şansı vermem, tabi eger gercekten bir hata değilse.

Bazen insanlarin birbiriyle uyumu olmaz kisilikleride örtüşmez.
Kisaca bu karar sizin takdiriniz

• Beğen
Reactions: Tuğkan
Konu Sahibi
iKnowWhoAreU

iKnowWhoAreU

Doçent
28 Ağu 2022
40
11
8
33
Yalova.
connected2.me

Kisaca bu karar sizin takdiri

Kisaca bu karar sizin takdiriniz
Teşekkür ediyorum güzel yorumun için bende öyle düşünüyorum.Yakin bir zamana kadar olsa tamam derdim belki çünkü çok özlüyordum.Lakin bir kaç farkındalık sonunda ugramaya başladı ve hızla dahada doğru ve tarafsız kararlar vermeye başlıyorum :) tekrar teşekkür ederim yorum için.

Cgl

Doçent
22 Ağu 2022
55
19
8
Bunca şeye rağmen sevgiye sahip çıkmak bu devirde herkesin yapabileceği bişey değil. Ama kimse de sabır taşı feğil. Yine de karşı tarafın karakteri sana olan duyguları hatalardan ders çıkarabilecek potansiyelde olması gibi unsurları değerlendirmelisin. Ama sen de yorulur eninde sonunda sevginin ucunu bırakırsın. Eğer karakter olarak bu tip biri olduğunu hatasını farketmeyecek biri olduğunu düşünüyorsan kendinden daha fazla ödün verip yorulmamalısın. Nolursa olsun hiç bi olayın karakterini iyi niyetini değiştirmesine izin verme. Burak bilen kötü bilsin yanlış bilsin. Sen doğru olduğunu biliyorsan işin sonunda bunun verdiği rahatlık ve güven seni dimdik tutmaya yetecektir.

SWORD

Asistan
30 Ağu 2022
3
3
3
Çok uzun hikaye aslında ama kısaca özet gecicem.Ben onun için herşeyi yapıp herşeyi karsima alırken maddi ve manevi cirpinirken o sadece oturup oyun oynuyordu.evde yapılacak herhangi bir şeyi bille yapmazdi.yemekleri dışarıdan söylerdim.Ne zaman maddi olarak bir şeyler yapmayı bilerek kestim ve zor duruma düşmüş gibi davrandim.Henuz ilk ay bir kaç fatura ödemiş olmasina ragmen tanidiğimiz herkese herşeyi onun ödediğini falan söylemiş valorant tan 25 erkek ile sohbeti var beni eleştiriyor.kendini yüceltiyo ayrı bir DC açıp benim olmadığım bir odada toplamış birde onları ve samimi konusuyor.Daha bir çok şey ben daha ilk kez burda yazabiliyorum ama o bunları benim anlafamayacagimi bildiği için çünkü aileme veya arkadaşlarıma anlatsam ben rezil olcam,içinde tutmaktan tavrım her değişip sertleştiginde o gitti ve insanlara gerekrsiz yere böyle yaptigimi söyledi.beni ailem dahil tüm tanidiklarin gözünde küçük dusurup haksz yaparken kendisi haklı ve maduru oynadı ve bunlri bahane ederek çekip gitti.Yinede ben kimseye anlatamadım.Üstelik daha yaptığı tonca şey varken,hala herkesin gözünde sorunlu olan benim.Simdi ikinci bir şans vermelimiyim soruyorum size.?
erkek gururuyla konuştuğumu sanma .. ama arkadaşın iyi gün dostu ve erkekleri sömüren kadınlar gurubunda bence ilerde pişman olmaktansa az bir ayrılık acısı ile geleceğini kurtar derim

Zeynep

Dekan
5 Ağu 2022
130
2
56
28
Iliskinizin temeli sağlam değil ki tekrar deneseniz yine aynı şeyleri yaşayacaksınız, ayrıca içinize atmaniz da hiç doğru değil ilerde hastalık sahibi olursunuz belli ki huzur yok mutluluk yok o zaman ikinci şans neden verilsin ki , duygular değil biraz da mantiginizla karar verin bence.

• Beğen
Reactions: Yorgunbusra
Konu Sahibi
iKnowWhoAreU

iKnowWhoAreU

Doçent
28 Ağu 2022
40
11
8
33
Yalova.
connected2.me
erkek gururuyla konuştuğumu sanma .. ama arkadaşın iyi gün dostu ve erkekleri sömüren kadınlar gurubunda bence ilerde pişman olmaktansa az bir ayrılık acısı ile geleceğini kurtar derim
Bende öyle düşünüyorum ama insan konduramiyor ve değişmesi için ona dağlar kadar tolerans gösterip salak rolü yapıyor ama bunlar hala aynı amacı gudmeye devam ediyor :(

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Bazen bazı şeyleri yaşamış oluruz. Ve bu yaşadıklarımız aslında tamamen bize ne yapıp yapmamamız gerektiğini kendiliğinden gösteriyor zaten. İnsan, değer görüldüğü taktirde 2 inci şansı görebilecek kapasiteye düşmez derim kendimce. Yaşadım ve bitti. Hayatımda tekrar bu sayfayı açmam için öncelikle benim değerime kör bir insanı kabullenecek miyim? Yoksa herşeye rağmen yine bu yolda yürümeye devam ederken mutluluğumdan ödün verecek miyim? Kendinizi sorgulayın. Sizi ancak kendi iradeniz ve kuvvetiniz anlayabilir. 😊

Konu Sahibi
iKnowWhoAreU

iKnowWhoAreU

Doçent
28 Ağu 2022
40
11
8
33
Yalova.
connected2.me
Iliskinizin temeli sağlam değil ki tekrar deneseniz yine aynı şeyleri yaşayacaksınız, ayrıca içinize atmaniz da hiç doğru değil ilerde hastalık sahibi olursunuz belli ki huzur yok mutluluk yok o zaman ikinci şans neden verilsin ki , duygular değil biraz da mantiginizla karar verin bence.
Evet çok haklısın ben hep kalbimi izledim ve doğru olanın bu olduğunu düşündüm çünkü olayı,ikisinden birini seçmek zorundaymisiz gibi degerlendirdigimizi anladım,ama dengeyi kurmak elimizde onu unutmuşum.Gereken yerde gerekeni yapmak gerek aksi halde birinden biri olmadığı zaman ikisininde bir anlamı kalmıyor. :)

• Beğen
Reactions: Zeynep
Konu Sahibi
iKnowWhoAreU

iKnowWhoAreU

Doçent
28 Ağu 2022
40
11
8
33
Yalova.
connected2.me
Bazen bazı şeyleri yaşamış oluruz. Ve bu yaşadıklarımız aslında tamamen bize ne yapıp yapmamamız gerektiğini kendiliğinden gösteriyor zaten. İnsan, değer görüldüğü taktirde 2 inci şansı görebilecek kapasiteye düşmez derim kendimce. Yaşadım ve bitti. Hayatımda tekrar bu sayfayı açmam için öncelikle benim değerime kör bir insanı kabullenecek miyim? Yoksa herşeye rağmen yine bu yolda yürümeye devam ederken mutluluğumdan ödün verecek miyim? Kendinizi sorgulayın. Sizi ancak kendi iradeniz ve kuvvetiniz anlayabilir.
Çok anlamlı ve açıklayıcı bir yorum yapmışsınız gerçekten. Bunun için çok teşekkür ederim size bende bu konuda aynı sizin söylediğiniz gibi düşünüyorum.Hala seviyor olabilirim elimde değil çünkü hukmedebildigim bir nokta değil ve belkide işleri yoluna koyabilirim neden olmasin ama asıl soru şu yeniden bu yükün altına girip taviz vermeye,fedakarlık yapmaya ve yorulmaya değer mi?Hele hele ikinci şansınıda aynı şekilde harcar,tüm ugraslari görmezden gelip hiç ederse?
Kalbimdeki terazi eşite yakın ama beyninde ki koşarak uzaklaşmanın en iyisi olduğunu söylüyor:)

• Beğen
Reactions: Lia

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Çok anlamlı ve açıklayıcı bir yorum yapmışsınız gerçekten. Bunun için çok teşekkür ederim size bende bu konuda aynı sizin söylediğiniz gibi düşünüyorum.Hala seviyor olabilirim elimde değil çünkü hukmedebildigim bir nokta değil ve belkide işleri yoluna koyabilirim neden olmasin ama asıl soru şu yeniden bu yükün altına girip taviz vermeye,fedakarlık yapmaya ve yorulmaya değer mi?Hele hele ikinci şansınıda aynı şekilde harcar,tüm ugraslari görmezden gelip hiç ederse?
Kalbimdeki terazi eşite yakın ama beyninde ki koşarak uzaklaşmanın en iyisi olduğunu söylüyor:)
Umarım en kısa zamanda yolunu bulursunuz.. ✨

Sohbetsever

Doçent
23 Ağu 2022
32
15
8
Abicim yaptığı hata olsa ikinci şansı verirsin de bu hata değil ki bildiğin karaktersizlik. Sen tüm bu yazdıklarını annene ya da varsa ablana anlat ve çıkacak çatışmayı izle. Hiçbir annenin çocuğunun sömürülmesine sessiz kaldığını görmedim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar