Çok uzun hikaye aslında ama kısaca özet gecicem.Ben onun için herşeyi yapıp herşeyi karsima alırken maddi ve manevi cirpinirken o sadece oturup oyun oynuyordu.evde yapılacak herhangi bir şeyi bille yapmazdi.yemekleri dışarıdan söylerdim.Ne zaman maddi olarak bir şeyler yapmayı bilerek kestim ve zor duruma düşmüş gibi davrandim.Henuz ilk ay bir kaç fatura ödemiş olmasina ragmen tanidiğimiz herkese herşeyi onun ödediğini falan söylemiş valorant tan 25 erkek ile sohbeti var beni eleştiriyor.kendini yüceltiyo ayrı bir DC açıp benim olmadığım bir odada toplamış birde onları ve samimi konusuyor.Daha bir çok şey ben daha ilk kez burda yazabiliyorum ama o bunları benim anlafamayacagimi bildiği için çünkü aileme veya arkadaşlarıma anlatsam ben rezil olcam,içinde tutmaktan tavrım her değişip sertleştiginde o gitti ve insanlara gerekrsiz yere böyle yaptigimi söyledi.beni ailem dahil tüm tanidiklarin gözünde küçük dusurup haksz yaparken kendisi haklı ve maduru oynadı ve bunlri bahane ederek çekip gitti.Yinede ben kimseye anlatamadım.Üstelik daha yaptığı tonca şey varken,hala herkesin gözünde sorunlu olan benim.Simdi ikinci bir şans vermelimiyim soruyorum size.?