Millet Ne Yapayim Ya

Mehmetk

Dekan
27 Ağu 2022
107
37
28
30
Eskişehir
Ben kilo almak için sabahları 5 ya da 6 yumurta yiyorum arkasına bir ölçek protein tozu ve 2 muz 1 elma falan yiyorum. Ancak arada 4 yumurta ve 2 muz 2 yumurtalı tahinli karışımı yapıp arka arkaya yiyememuyorum tamamen. Midemi genişletmek lazım neler yapabilirim 😅

Sportmen

Asistan
5 Eyl 2022
26
5
3
İstanbul
Ben kilo almak için sabahları 5 ya da 6 yumurta yiyorum arkasına bir ölçek protein tozu ve 2 muz 1 elma falan yiyorum. Ancak arada 4 yumurta ve 2 muz 2 yumurtalı tahinli karışımı yapıp arka arkaya yiyememuyorum tamamen. Midemi genişletmek lazım neler yapabilirim 😅
Kilo almak istiyorsan karbonhidratini arttirman lazım aldığın kalorinin yüksek olması lazım

Sohbetsever

Doçent
23 Ağu 2022
32
15
8
Aliy

Alıyorum ya günde 500 gram pirinç 200 gram haşlanmış fasulye nohut mısır yiyorum. Sadece sabahlari böyle bir sorun yasiylru
Baklagiller karbonhidrat olarak geçmiyordu sanki. İçinde un bulunan şeylerden yemelisiniz. Poğaça, börek, ekmek, pide, lavaş ve lahmacun tarzı. Mantı ve makarna filan da olur. Ne kadar sağlıklı olur bilmem ama bildiğim en hızlı kilo alma yöntemi bunlar. Günlük yediklerinize mesela 2-3 dilim börek eklerseniz farkı görürsünüz

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Kilo almak istiyorsanız eğer mideniz küçük olduğu için öncelikle az az ve sık sık yemenizi tavsiye ederim. Yediklerinizin kalorisi yüksek olursa sizin için ekstra avantaj olabilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar