- 8 Ağu 2022
- 8
- 2
- 3
Son konuşmamızın üstünden 4 5 gün geçti. Çok sert kavga ettik ve beni engellemesini söyledim. Şu an da çok özlüyorum. Ne yapmam lazım?
Belki ikiside aynı şekilde düşünüyor bu yüzden ya bir daha hiç yazmazlarsa birbirlerine? Bence yazmalısın aklında hiç bir soru işareti kalmaz ve yazmayıp pişman olacağına yazıp pişman olmak daha iyidir diye düşünüyorumMesaj atma ben zamanında o hatayı yaptım seviyorsa yazar bir şekilde sana ulaşır ama aramıyor ise sevmiyor demektir
O çok çabaladı ben fevri davrandım. Suçlu olduğumu biliyorum ona başka imkan bırakmadım. Dönersem kabul eder mi onu bile bilmiyorum ama içim gidiyor.Mesaj atma ben zamanında o hatayı yaptım seviyorsa yazar bir şekilde sana ulaşır ama aramıyor ise sevmiyor demektir
Böyle bir durumda kesin yazmalısın ve suçunu kabullendiğini belirtmelisinO çok çabaladı ben fevri davrandım. Suçlu olduğumu biliyorum ona başka imkan bırakmadım. Dönersem kabul eder mi onu bile bilmiyorum ama içim gidiyor.
Kabul etmezse veya terslerse daha kötü olmaz mı? Rahat bırak diyorlar.Böyle bir durumda kesin yazmalısın ve suçunu kabullendiğini belirtmelisin
Düz metin atmak zorunda değilsin. Duygularını ifade eden bir müzik, senin veya başkasının yazdığı bir şiir de olur. Aşkda kelimeler değil duygular konuşur. Mantık değil aşk konuşurKabul etmezse veya terslerse daha kötü olmaz mı? Rahat bırak diyorlar.
Eğer yazmaya karar verebilirsem şarkı atacağım. Duygularımı ifade etme konusunda kötüyüm. Teşekkür ederimDüz metin atmak zorunda değilsin. Duygularını ifade eden bir müzik, senin veya başkasının yazdığı bir şiir de olur. Aşkda kelimeler değil duygular konuşur. Mantık değil aşk konuşur
Sen ona içini açtıktan sonra geriye kalan ona bağlı bence daha kötü olmaz senin aklında hiç bir soru işareti kalmazKabul etmezse veya terslerse daha kötü olmaz mı? Rahat bırak diyorlar.
Yazdım bile. Uyumuş sanırım bekliyorum.Sen ona içini açtıktan sonra geriye kalan ona bağlı bence daha kötü olmaz senin aklında hiç bir soru işareti kalmaz
Artık düzelmez, düzelse de eskisi gibi olmaz. Yazma, önündeki maçlara bak.Son konuşmamızın üstünden 4 5 gün geçti. Çok sert kavga ettik ve beni engellemesini söyledim. Şu an da çok özlüyorum. Ne yapmam lazım?
Tebrik ederim evet uyumuştur kendi ilişkimi düzeltemiyorum ama inş sana yardımcı olurum merakla bekliyorum sonucuYazdım bile. Uyumuş sanırım bekliyorum.
O bana döndüğünde ben de size döneceğim. İyi geceler diliyorumTebrik ederim evet uyumuştur kendi ilişkimi düzeltemiyorum ama inş sana yardımcı olurum merakla bekliyorum sonucu
Önümde bir maç göremiyorum. Unutmak zor. Eskisi gibi olmasa da olur mutlu olalım yeter.Artık düzelmez, düzelse de eskisi gibi olmaz. Yazma, önündeki maçlara bak.
Yani engellemesini söylediysen yazma eğer seni çok istiyorsa yazar zatn bırak o yazsınSon konuşmamızın üstünden 4 5 gün geçti. Çok sert kavga ettik ve beni engellemesini söyledim. Şu an da çok özlüyorum. Ne yapmam lazım?