Lütfen Bu Konuya Açıklık Getirmeme Yardım Edin 🙏🏻

elifff

Asistan
23 Ağu 2022
4
1
3
Bir erkek neden evlenmek istemez ? Karşısındaki kadına onu çok sevdiğini ama evlenmek istemediğini söyler ? Sırf bu uğurda (sözde) sevdiği kadını kaybetmeyi göze alır ?

Zeynep

Dekan
5 Ağu 2022
130
2
56
28
Eğer gerçekten dediği gibi çok seviyor olsa hiçbirşeyi gözü görmez direk evlenmek isterdi. Büyük ihtimal tamamen bağlı olmak istemiyor evliliğin getireceği sorumluluktan çekiniyordur diye düşünüyorum.

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Bir erkek neden evlenmek istemez ? Karşısındaki kadına onu çok sevdiğini ama evlenmek istemediğini söyler ? Sırf bu uğurda (sözde) sevdiği kadını kaybetmeyi göze alır ?
Şimdi şöyle ki evliliğe karşı bazı erkeklerin gerçekten fobisi olabiliyor. Kimisinin günümüz şartlarından dolayı, kimisinin ailesinden, kimisinin ise özgürlüğünün kısıtlanılmasından, kimisinin ise sorumluluk alma korkusundan vs diyerekten bu böyle gider de artar bile. Fakat şu da var ki kişiler birbirlerini gerçekten seviyorsa bitirmeyi tercih etmek yerine, daha çok birbirlerine sarılarak bunları aşmaya çalışırlar. Eğer bir erkek bir kızı kaybetmeyi göze alıyorsa bana göre şahsen içinde bazı şeyleri bitirmiş demektir. Çünkü sevgi emektir. Asla yapamam dediği şeyi bile sevgi uğruna yapmayı deneyebilir bir insan. Demem o ki kişi sevdiği kişiyi kaybetmeyi göze alıyorsa çok büyük bir olay olmalı ve olsa bile kendi iyiliği için değil, karşıda ki kişinin iyiliğini istediği için alır. 😊

Erasantane

Asistan
23 Ağu 2022
6
1
3
Hiç evliliği düşünmeyen insanların gerçekten nirini sevdiğinde evlendiğini gördüm. Yaşadığın şeyleri yaşadım aynı soruları sordum kendime ve o insan senin için doğru değil. O snein doğru olmadığını düşündüğü için evlilik istemiyor...

Cgl

Doçent
22 Ağu 2022
55
19
8
İnsanların net olarak ne düşündüğünü bilmemiz mümkün değil tabi. Kendi düşünce yapımıza göre çeşitlendirebiliriz. Kullanmak mesela neye göre kullanmak ? Cinsellik maddiyat manevi doygunluk vs. Ben de sevginin ve saygının gerçek anlamda olduğu yerde her şeyin aşılabileceğine inanlardanım. Ben de evlilik arefesindeyim ve evlenmeyi istemiyorum aslında ama sevdiğim için aradaki sevgi bağına güvendiğim için aşabilirim eninde sonunda hallolur diye düşünüyorum. Evlilik gerçekten korkutucu olabiliyor erkek ve kadın için de aynı bence. Ancak araya kaybetmekten korkmamak girdiğinde otomatik olarak sevgi ibaresi devre dışı kalmış oluyor.

• Beğen
Reactions: iKnowWhoAreU

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar