Kullanılıyor Muyum

Pretoria

Asistan
24 Ağu 2022
4
0
3
Sevdiğimi hissettiğim ve kendisiyle bir ilişki yaşamak istediğimi açıkça kendisine söylediğim bir kadın var. Bu kadınla saatlerce baş başa sohbet edip ne kadar saçmalarsak saçmalayalım birbirimize güldüğümüz çok keyif aldığımız anlar yaşıyoruz. Kendisi beni çok özlediğini hayatında olmamı istediğini bu anlardan kendisinin de çok keyif aldığını özel bir iletişimimizin olduğunu hissettiğini söylüyor ancak arkadaş olarak gördüğünü ve romantik bir ilişki istemediğini söylüyor. Buraya kadar her şey normal istenmeyebilirim bir çekim hissetmiyor olabilir. Bir sekilde kabul edebileceğim şeyler bunlar. Ancak saatlerce el ele sevgiliymis gibi film izlemeler dokunmadan duramamalar yine saatlerce onu fiziksel olarak sevmeme izin verip dudak hariç sınırsız öpmeme izin vermeler olunca kafam inanılmaz karıştı. Kullanılıyor olabilir miyim ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum artık. Lütfen tavsiye :(

sizofrentirtil

Üyecik
23 Ağu 2022
7
0
1
Oldukça karışık bir durum, belki de bir ilişkiye başladıktan sonra aranızdaki bağın bu kadar güçlü ve tatmin edici olamayacağını düşünüyor olabilir. Dudaktan kastı da romantik ilişkiye varmayan gönül eğlendirmenin de olduğu bir arkadaşlık ilişkisi olabilir. Peki seninle özel bir şeyler paylaşıyor mu dertleridir, kendi hakkında bir şeyleridir ? Paylaşıyorsa ilerisi için romantik bir ilişki konusunda ufukta bir olasılık olabilir, yoksa muhtemelen tatmin olmak için seni kullanıyor olabilir.

Felfella

Doçent
21 Ağu 2022
45
21
8
Sevdiğimi hissettiğim ve kendisiyle bir ilişki yaşamak istediğimi açıkça kendisine söylediğim bir kadın var. Bu kadınla saatlerce baş başa sohbet edip ne kadar saçmalarsak saçmalayalım birbirimize güldüğümüz çok keyif aldığımız anlar yaşıyoruz. Kendisi beni çok özlediğini hayatında olmamı istediğini bu anlardan kendisinin de çok keyif aldığını özel bir iletişimimizin olduğunu hissettiğini söylüyor ancak arkadaş olarak gördüğünü ve romantik bir ilişki istemediğini söylüyor. Buraya kadar her şey normal istenmeyebilirim bir çekim hissetmiyor olabilir. Bir sekilde kabul edebileceğim şeyler bunlar. Ancak saatlerce el ele sevgiliymis gibi film izlemeler dokunmadan duramamalar yine saatlerce onu fiziksel olarak sevmeme izin verip dudak hariç sınırsız öpmeme izin vermeler olunca kafam inanılmaz karıştı. Kullanılıyor olabilir miyim ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum artık. Lütfen tavsiye :(
Bence çok saçma kızın böyle davranması.. Kafanızın karışması da oldukça doğal. Belirsizlikler bazı ilişkileri tüketir, bence tükenmeden bazı şeyleri belirlemekte fayda var..

• Beğen
Reactions: Pretoria ve Zeynep
Konu Sahibi
P

Pretoria

Asistan
24 Ağu 2022
4
0
3
Oldukça karışık bir durum, belki de bir ilişkiye başladıktan sonra aranızdaki bağın bu kadar güçlü ve tatmin edici olamayacağını düşünüyor olabilir. Dudaktan kastı da romantik ilişkiye varmayan gönül eğlendirmenin de olduğu bir arkadaşlık ilişkisi olabilir. Peki seninle özel bir şeyler paylaşıyor mu dertleridir, kendi hakkında bir şeyleridir ? Paylaşıyorsa ilerisi için romantik bir ilişki konusunda ufukta bir olasılık olabilir, yoksa muhtemelen tatmin olmak için seni kullanıyor olabilir.
Hayatina dair oldukca detaylı şeyler anlatiyor açıkçası. Herhangi bir derdi olduğunda veya mutlu olduğu bir olayda paylaşıyor. Benim hiç tanımadığım ama onun hayatında önemi olan insanları da sıkça anlatiyor

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Aslında bu tamamen sizin isteğinize bağlı birşey. Belli ki sizinle vakit geçirmek, beraber birşeyler yapmak hoşuna gidiyor ve ona fiziksel temas uyguladığınız da buna izin vermesi de aslında onun da size karşı bir çekiminin olduğunu simgeler. Çünkü bir insan istemediği yaklaşımı kolay kolay kabul etmez ki sizin ondan hoşlandığınızı biliyor. Fakat, bazen insanlar geçmişte yaşadıkları şeylerden yola çıkarak bir ilişkiye başlayıp kaybetmektense, anı yaşayıp mutluluğu yaşamayı tercih ediyor. Ki bence bu durumu seninde kabullendiğini düşünebilir. Demem o ki eğer ki seni rahatsız eden şeyler varsa, diyorsan ki ben adı konulmamış bir ilişki de yapamam o zaman karşıda ki kişiye mesafe koymalısın. Ancak bu şekilde birşeylerin rahatlığını yaşayabilirsin. Karşıda ki kişinin ise sana karşı bir çekimi varsa zaten seni kaybetmek istemeyecek ve elbette geri dönüşü olacaktır. Ama eğer ki bu şekilde yapman onun umrunda olmazsa buradan kullanıldım varsayımını doğrulamış olursun. Böylelikle o kişiyle de yolunu ayırmanın daha sağlıklı olduğunu düşünürsün 😊

• Beğen
Reactions: Pretoria

Cgl

Doçent
22 Ağu 2022
55
19
8
Eğer siz bir ilişkiye başlamak istiyorsanız ve bu dengesiz durum kafanızda olumsuz etkiler bırakıyorsa bence hiç irdelemeye acabalar keşkeler üretmeye gerek yok. Bence her zaman açık ve geç kalmadan konuşmak belirleyici tek şeydir. Buna ek olarak, belki konuşma öncesi ölçmek için bi süre ilginizin dozunu arkadaşlık sebiyesine çekerek karşı tarafın davranışlarını gözlemleyebilirsiniz, bu size fikir vermekte yardımcı olacaktır. Sonrasında gidişata göre açıkca hissettiğiniz şeyi ona anlatabilirsiniz. Siz nasıl ona saygı duyup ilişki için zorlamadıysabız o da size saygı duymak zorunda. Bu ilişki ya arkadaşça bir düzeyde kalmalı ya da adı konmalı ben belirsizliklerle başa çıkamıyorum dediğinizdeki tepkisiyle bir yol izleyebilirsiniz.

TeksenTasci

Asistan
13 Ağu 2022
7
8
3
Konya
Aynı durumu çok kez zaman zaman yaşayıp tecrübe etmiş birisi olarak tavsiyem şudur ki sende duygusal bir his varsa selamı sabahı iletişimi herşeyi kopart yoksa bugün olmasa bile yarın sana yazık olur. Duygusal bağ yok dersen de onun yaptığı gibi birisi gelene kadar aynı böyle devam et

• Beğen

Birkucukpanda

Asistan
25 Ağu 2022
14
1
3
Sevdiğimi hissettiğim ve kendisiyle bir ilişki yaşamak istediğimi açıkça kendisine söylediğim bir kadın var. Bu kadınla saatlerce baş başa sohbet edip ne kadar saçmalarsak saçmalayalım birbirimize güldüğümüz çok keyif aldığımız anlar yaşıyoruz. Kendisi beni çok özlediğini hayatında olmamı istediğini bu anlardan kendisinin de çok keyif aldığını özel bir iletişimimizin olduğunu hissettiğini söylüyor ancak arkadaş olarak gördüğünü ve romantik bir ilişki istemediğini söylüyor. Buraya kadar her şey normal istenmeyebilirim bir çekim hissetmiyor olabilir. Bir sekilde kabul edebileceğim şeyler bunlar. Ancak saatlerce el ele sevgiliymis gibi film izlemeler dokunmadan duramamalar yine saatlerce onu fiziksel olarak sevmeme izin verip dudak hariç sınırsız öpmeme izin vermeler olunca kafam inanılmaz karıştı. Kullanılıyor olabilir miyim ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum artık. Lütfen tavsi
Eğer güzel vakit geçiriyorsaniz sevgili olup da yurutemezseniz arkadaş bile kalamamanizdan seni üzmek veya kaybetmekten korkuyor olabilir. Ya da her an gidebilecek potansiyelde bir kız olabilir. Bir kız olarak söylüyorum bu gibi durumlarda erkek kendini çektiği zaman hislerimizden daha emin oluyoeuz özlüyoruz ve daha net bir şekilde yaklaşmaya başlıyoruz. Ondan tam anlamıyla olmasa da biraz uzaklaşmaya başla bakalım ne yapacak. Ama sevmese onu opmene vs. İzin vermeyecektir. Seviyor ama korkuları olabilir. Karşına alıp konustuysan ve hala aynıysa biraz uzaklaşmayı dene

• Beğen
Konu Sahibi
P

Pretoria

Asistan
24 Ağu 2022
4
0
3
Bu belirsizlikten çok rahatsız olduğumu ve bu şekilde devam edemeyeceğimi söyledim. Yüzüne karşı da net bir şekilde sordum bana karşı bir şey hissetmiyor musun sadece arkadaşın mıyım gerçekten diye. Hayır hissetmiyorum dedi. Bunu kolay bir şekilde soyleyebiliyorsa yapabileceğim çok bir şey yok bence. Romantik bir iliski olacaksa varsın ve arkadaş olmamız sana yetmiyorsa bana yeterince değer vermiyorsun demek ki dedi. Böyleyse hayatında olmama da gerek yokmuş.Her yerden engellendim iletişimimiz bitti. Hakkımızda hayırlısı olsun diyelim teşekkür ederim herkese

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar