Sevdiğimi hissettiğim ve kendisiyle bir ilişki yaşamak istediğimi açıkça kendisine söylediğim bir kadın var. Bu kadınla saatlerce baş başa sohbet edip ne kadar saçmalarsak saçmalayalım birbirimize güldüğümüz çok keyif aldığımız anlar yaşıyoruz. Kendisi beni çok özlediğini hayatında olmamı istediğini bu anlardan kendisinin de çok keyif aldığını özel bir iletişimimizin olduğunu hissettiğini söylüyor ancak arkadaş olarak gördüğünü ve romantik bir ilişki istemediğini söylüyor. Buraya kadar her şey normal istenmeyebilirim bir çekim hissetmiyor olabilir. Bir sekilde kabul edebileceğim şeyler bunlar. Ancak saatlerce el ele sevgiliymis gibi film izlemeler dokunmadan duramamalar yine saatlerce onu fiziksel olarak sevmeme izin verip dudak hariç sınırsız öpmeme izin vermeler olunca kafam inanılmaz karıştı. Kullanılıyor olabilir miyim ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum artık. Lütfen tavsi
Sevdiğimi hissettiğim ve kendisiyle bir ilişki yaşamak istediğimi açıkça kendisine söylediğim bir kadın var. Bu kadınla saatlerce baş başa sohbet edip ne kadar saçmalarsak saçmalayalım birbirimize güldüğümüz çok keyif aldığımız anlar yaşıyoruz. Kendisi beni çok özlediğini hayatında olmamı istediğini bu anlardan kendisinin de çok keyif aldığını özel bir iletişimimizin olduğunu hissettiğini söylüyor ancak arkadaş olarak gördüğünü ve romantik bir ilişki istemediğini söylüyor. Buraya kadar her şey normal istenmeyebilirim bir çekim hissetmiyor olabilir. Bir sekilde kabul edebileceğim şeyler bunlar. Ancak saatlerce el ele sevgiliymis gibi film izlemeler dokunmadan duramamalar yine saatlerce onu fiziksel olarak sevmeme izin verip dudak hariç sınırsız öpmeme izin vermeler olunca kafam inanılmaz karıştı. Kullanılıyor olabilir miyim ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum artık. Lütfen tavsiye
Eğer güzel vakit geçiriyorsaniz sevgili olup da yurutemezseniz arkadaş bile kalamamanizdan seni üzmek veya kaybetmekten korkuyor olabilir. Ya da her an gidebilecek potansiyelde bir kız olabilir. Bir kız olarak söylüyorum bu gibi durumlarda erkek kendini çektiği zaman hislerimizden daha emin oluyoeuz özlüyoruz ve daha net bir şekilde yaklaşmaya başlıyoruz. Ondan tam anlamıyla olmasa da biraz uzaklaşmaya başla bakalım ne yapacak. Ama sevmese onu opmene vs. İzin vermeyecektir. Seviyor ama korkuları olabilir. Karşına alıp konustuysan ve hala aynıysa biraz uzaklaşmayı dene