Kellik Ve Özgüven

dgnogz

Asistan
17 Eyl 2022
4
1
3
Bursa
Merhaba, arkadaşlar biranda saçlarım döküldü ve özgüvenin yerlere indi bu durumu kabul edemiyorum ve sürekli şapkayla geziyorum. Kel kişilere bakış açısı nasıldır ve neler tavsiye edersiniz?

Zeynep

Dekan
5 Ağu 2022
130
2
56
28
Merhaba, arkadaşlar biranda saçlarım döküldü ve özgüvenin yerlere indi bu durumu kabul edemiyorum ve sürekli şapkayla geziyorum. Kel kişilere bakış açısı nasıldır ve neler tavsiye edersiniz?
Doktora gittiniz mi? Kellik kişiye göre değişiyor bence bazılarında çok karizma duruyor ama tabi tam sıfır hali. Çok rahatsız ediyosa sizi saç ektirin, ama bence önce neden döküldüğünü bulun belki bakımla düzelecek bi durumdur.

Konu Sahibi
dgnogz

dgnogz

Asistan
17 Eyl 2022
4
1
3
Bursa
Doktora gittiniz mi? Kellik kişiye göre değişiyor bence bazılarında çok karizma duruyor ama tabi tam sıfır hali. Çok rahatsız ediyosa sizi saç ektirin, ama bence önce neden döküldüğünü bulun belki bakımla düzelecek bi durumdur.
Gittim maalesef ekim gerek diyor genetik bir dökülmeymiş. Ekim içinde doner bölgelerim zayıf yani saçlarım çok ince telli o yüzden riske giremiyorum. Herkes çok beğeniyor ama ben mutsuzum asıl sorun bu.

Zeynep

Dekan
5 Ağu 2022
130
2
56
28
Gittim maalesef ekim gerek diyor genetik bir dökülmeymiş. Ekim içinde doner bölgelerim zayıf yani saçlarım çok ince telli o yüzden riske giremiyorum. Herkes çok beğeniyor ama ben mutsuzum asıl sorun bu.
O zaman bence bu durumu kabullenip mutlu olamaya bakın bide herkes beğeniyormuş demek ki karizmatik olanlardansiniz:) küçük şeylere takılıp hayati kendimize zehir etmeyelim , hayat kısa var olanlarla mutlu olalim dimi☺

Konu Sahibi
dgnogz

dgnogz

Asistan
17 Eyl 2022
4
1
3
Bursa
O zaman bence bu durumu kabullenip mutlu olamaya bakın bide herkes beğeniyormuş demek ki karizmatik olanlardansiniz:) küçük şeylere takılıp hayati kendimize zehir etmeyelim , hayat kısa var olanlarla mutlu olalim dimi☺
Teşekkür ederim güzel bakış açınız için :) Ama ben aynaya baktığımda hissettiğim mutsuzluğu atamıyorum üzerimden ve o şapka artık beni çok sıktı nasıl aşacağım bu durumu onuda bilmiyorum 😕

Zeynep

Dekan
5 Ağu 2022
130
2
56
28
Teşekkür ederim güzel bakış açınız için :) Ama ben aynaya baktığımda hissettiğim mutsuzluğu atamıyorum üzerimden ve o şapka artık beni çok sıktı nasıl aşacağım bu durumu onuda bilmiyorum 😕
Rica ederim. Bir uzmandan destek almanız iyi olur herhalde. Aslında şapkayı çıkarıp birkaç kere kalabalığa girseniz aşarsınız sanki. Tabi önce kendinizi motive etmeniz gerekiyor . Sıkıntılarınızdan biran önce kurtulursunuz inşallah 🙏

Ben

Asistan
9 Ağu 2022
8
1
3
Kel olmanız bence kötü birşey değil ben fero ya hayran biriyim 😬 tabi fizik ve özgüven sebebi de içinde olmalı çıkarın şapkayı atmayın ama arada yine takarsınız 😊

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Öncelikle içinde bulunduğunuz bu durumu saç ekilme işlemine girmek istemiyorsanız kabullenip, psikolojik olarak mutlu olabilme telkinleri vermelisiniz kendinize. Genellikle zaten insan olarak birçok kötü olayları aşmak için çabalıyorken, düşündüğünüz şeyin sizin için geri dönüşümü olmayan bir yol olmadığını her zaman hatırlamalısınız. Çözümü olan bir dert, dert değildir benim gözüm de fakat, geri dönüşü olmayan bir dert asıl dert sebebidir. Bu yüzden olduğumuz an da her zaman mutlu olmalıyız ki, gelecekte gerçekten mutsuz olmaya sebep getirmeyelim..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar