- 2 Kas 2025

- 2

- 0

- 1

Kayın babam ve kaynanam beni baştan itibaren istemedi eşim işsiz olduğum için istemediklerini söyledi sonra iş buldum eşim evlilik teklif etti.Ailem nişanı ne zaman yapcaz diye sordu eşimin ailesi kız istemeyi nişanı uzattı da uzattı beni aileme rezil ettiler sonra istemediklerini aleni aleni yüzüme söylediler. En son herşeyi toparladık eşimin kadın kuzeni eşime beni kötüleyecek bir sürü şeyler demiş eşim de tabiiki kuzenine hiçbir şey dememiş kızı aradım bana or... Çok çirkinsin maymuna benziyosun kuzenim seni napsın tarzında bir şeyler söyledi sonra teli yüzüme kapattı tekrar aradım eşimin teyzesi çıktı ben de ona or... Kızına sahip çık dedim sen benim kzııma nasıl or dersin sensin or.. Dedi eşimin kuzeninin babası bana küfür etti o...çocuğu dedi kaynanamı aradım senin yeğenin bana böyle böyle dedi dedim bana onları savundu benim yeğenim dört dörtlük dört üçlük diyen yok dört dörtlük falan dedi neyse zoraki de olsa eşimin pasifliğiyle bir buçuk sene sonunda düğünümüzü yaptılar eşimin ailesi hala bana ara sıra laf sokuyo ama genel olarak bana karşı iyiler evimin temizliğini her geldiğinde kaynanam yapıyo kayınbabam bizi gezdiriyo falan ama onlar azcık bile laf soksa aklıma eskiden istenmediğim geliyo eşimin de sağlık sorınları var bizi ne kadar yıprattıkları aklıma geliyor dün de bir tartışma sırasında kaynanama beğenmiyosan almasaydın dedim seni ben almadım zaten gizli gizli nikah kıymışsınız dedi kısaca eşimin ailesinden hala nefret ediyorum bu nefretimi yenemiyorum eşimle de bu yüzden sürekli kavga ediyoruz unutamıyorum bi türlü sizce napmalıyım?