Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı durumu yaşamış biri olarak söylüyorum zamana bırak kendiliğinden uzasın kullanacağın şeyler ilerisi için gerçekten kötü sonuçlar oluşturabilir. Ailen konusuna gelirsek ömür boyu işkence edecek kadar olmaz ya hani derler ya ailen eve 1 saat geç gelsen de kızacak 2 saat geç gelsen de sonuç olarak en fazla fark ederler illaki ama en fazla dalga geçeceklerini düşünüyorum. Fazla kafana takma kızsalarda geçici bir süreç olur. Ama dediğim gibi sakın bir şeyler kullanmaya çalışma ve doğallığını bozma
Fazla bunu gözünde büyütme. Sonuçta ailenin yüzünü yere eğdirecek birşey yapmadın, en fazla kızarlar ama bir zamandan sonra unutulur gider. Ki senin kişisel olarak kendini beğenmek için yaptığın birşey. Bu tarz konularda fazla ailene tolerans vermemeni tavsiye ederim çünkü bir zamandan sonra kendin için birşeyler yapmadığını fark ettiğinde üzüleceksin. Şu hayatta çokta kötü şeyler yapmadığın sürece bazı şeylerden soyutlanmaya ve kendinden ödün vermeye gerek yok bence
Şahsen ben her kaş tipinin insanın kişilik özelliklerine göre şekillendiğini ve bozulmaması gerektiğini düşünüyorum, tabii eğer hormonel bir bozukluk yoksa.. Merak ettim, ne oldu sizin iş?