İş Bulmakta Zorlanıyoru.

Efrx05

Üyecik
15 Eyl 2022
8
0
1
Trakya üniversitesi matematik bölümü 2. Sınıf öğrencisiyim. Yeni gelen bu zamalar beni zorluyor ve bende çözümü iş aramakta buldum ancak, bu konuda pek deneyime sahip olmadığımı fark ettim acaba bilgisi olan bana iş bulmak için ne gibi adımları takip etmem gerektiğini yazabilir mi?

Son düzenleme:

"Niçe"Hayranı

Asistan
15 Eyl 2022
2
1
3
Trakya üniversitesi matematik bölümü 2. Sınıf öğrencisiyim. Yeni gelen bu zamalar beni zorluyor ve bende çözümü iş aramakta buldum ancak, bu konuda pek deneyimimim olmadığımı fark ettim acaba bilgisi olan bana iş bulmak için ne gibi adımları takip etmem gerektiğini yazabilir mi?
Aslında Bu Konuda Pek Bilgili Olduğum Söylenemez... Ama Tavsiyelerimden Biri Çevreni Kullanabilirsin. Yani Çevrenden Bilgi Edin Sonra Bir Baskı Olmadan Karşılaştırıp Kendini Mutlu Ve Huzurlu Hissedeceğin Bir İşe Gir. AMA Sakın "Para" Daha Çok Diye Sıkılacağın/Sevmeyeceğin Bir İşe Girme.

• Beğen
Reactions: Efrx05

MEP

Moderatör
Moderatör
Premium Üye
27 Ağu 2022
61
31
18
22
Hocam, avmleri dolasin giyim magazalarina gidin sorun konusun, özel sektör birde cok rahattir iş ayağınıza gelmez siz aramalisiniz

• Beğen

toprakvera

Asistan
31 Ağu 2022
27
12
3
Trakya üniversitesi matematik bölümü 2. Sınıf öğrencisiyim. Yeni gelen bu zamalar beni zorluyor ve bende çözümü iş aramakta buldum ancak, bu konuda pek deneyimimim olmadığımı fark ettim acaba bilgisi olan bana iş bulmak için ne gibi adımları takip etmem gerektiğini yazabilir mi?
Üniversiteye giderken calismadim ama çalışan arkadaşlarım part time işlerde çalışıyordu bu bilindik kurumsal mağazalarda, hafta sonu yoğunluk olan kafeler günlük fazladan eleman calistirabiliyordu, yani sürekli değil ara ara günler yada günlerin belli saatlerinde çalışıp toparliyorlardi kendilerini umarım istediğin gibi kafana yatan bir iş bulursun

• Beğen

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Seni idare edebileceğini düşünüyorsan part time işlerine girebilirsin. Ayrıca bilgisayarla herhangi bir bağlantın varsa program, yazılım tasarım vb, birşeyler geliştirip satabilirsin.

Wvant

Deniz
6 Ağu 2022
144
48
28
Öğrencierin kurduğu WhatsApp grupları oluyor bununla alakalı ve orada günü birlik ya da hangi Cafe garson barista falan arıyorlar oralara yazıyorlar bu grupları takip etmeni öneririm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar