Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şahsen ben eğer telefondan para kazanmıyorsanız o kadar para vermeyi gereksiz buluyorum, günlük kullanım için ücretler yüksek. ama eğer ikinci el alacaksanız ya da ücret sorun değilse iPhone kesinlikle en iyi telefondur. her konuda androidin önünde bir marka Apple. ben tavsiye ederim.
Eskiden android telefonlara root atılabiliyordu, ondan android bir vazgeçilmezdi. Şimdi ise iphone'nun fiyatı dışında bir sıkıntısı yok. Eğer paran varsa app store'dan bir şeyler almak da gücüne gitmeyecektir. Ayrıca şu bir gerçek ki iphone android'e göre daha güvenli.
şahsen ben eğer telefondan para kazanmıyorsanız o kadar para vermeyi gereksiz buluyorum, günlük kullanım için ücretler yüksek. ama eğer ikinci el alacaksanız ya da ücret sorun değilse iPhone kesinlikle en iyi telefondur. her konuda androidin önünde bir marka Apple. ben tavsiye ederim.