İnsan İlişkileri

djmadrak

Üyecik
24 Ağu 2022
1
0
1
soru açık ve net !!

Hayatımda hiç aşık olmadım ciddi ilişkim olmadı , sosyal medya kullanmayan elit bir beyim . Sizce beklemeyle aşk gelir mi ? Nasıl bulucam

Zeynep

Dekan
5 Ağu 2022
130
2
56
28
Bakın elit bey isterseniz bir sürü sosyal medya hesabınız olsun ya da etrafınız da bir sürü kadın bu iş öyle ısmarlamaya olmaz. Önce gönlünuzun kapısını açın, bir de galiba çok secicisiniz biraz sınırlarınızı gevşetin elbet birgün gelip aşk kapınızı çalacaktır.

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Aşkı beklemekle olmaz, aşk sana ummadığın an'da kapısını açar zaten. Fakat tamamen insanlardan soyutlanmış ve bu yolda olmadığınızı karşı cinsinize belli ederseniz olması için de çabalamadığınız anlamına gelir. Hayatı tüm yönüyle yaşamayı ve sınırlarınızı aşmasını bilmelisiniz. Bana göre henüz ilişki yaşamadığınız için, kişi hakkında bazı istekleriniz de olabilir. Olmuşken şöyle olsun böyle olsun vs tercihlerinizin çoğaldığını da düşünüyorum. Fakat bunları aşın, tamamen anı yaşayın ve anı yaşarken birşeylerin olası ihtimalini yaratmanızı da tavsiye ederim. Ne kadar sosyalleşirseniz o kadar ilişkiler hakkında bilgi sahibi olursunuz. Ve dilerim ki aşk birgün sizin de kapınızı çalar ve mutluluk getirir.. 😊

Felfella

Doçent
21 Ağu 2022
45
21
8
Aşk gelir ya.. şöyle ki; eğer geleni görebiliyorsaniz analiz edebiliyorsaniz. Mesela karsiniza çıkan kişiyle ortak zevklerinize olduğunu fark edersiniz, sonra o kişiyle ilgilenmeye ve merak etmeye başlarsınız. Ki ortak bir şeyler varsa o da bundan hoşlanır. Bazı şeylerin böyle farkına vardığınızda beklememek mantıklı olabilir..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar