İnsan Ilişkileri Mi? Mantık Mi?

Felfella

Doçent
21 Ağu 2022
45
21
8
Doğru bildiğim şeyi savunmak ne kadar doğru? İnsan ilişkilerinde başarılı olabilmek için bazen doğru bildiğini savunmamak mı gerek? Sizce?

JRoj

Asistan
21 Ağu 2022
22
10
3
Doğru bildiğim şeyi savunmak ne kadar doğru? İnsan ilişkilerinde başarılı olabilmek için bazen doğru bildiğini savunmamak mı gerek? Sizce?
Çevremden gördüğüm kadarı ile insan ilişkileri iyi olan kişiler genelde samimi yalan söyleyebilen insanlar oluyor, yani birisinin yüzüne karşı dünyanın en sevimli insanı olup , arkasından ana avrat gidebilecek yapıdaki insanlar :)

Konu Sahibi
Felfella

Felfella

Doçent
21 Ağu 2022
45
21
8
Çevremden gördüğüm kadarı ile insan ilişkileri iyi olan kişiler genelde samimi yalan söyleyebilen insanlar oluyor, yani birisinin yüzüne karşı dünyanın en sevimli insanı olup , arkasından ana avrat gidebilecek yapıdaki insanlar :)
Böyle mi olmalı illa? Hiç benlik değil

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Bu konularda ben elimden geldiği kadar doğru bildiğimi savunurum fakat bir laf vardır “Cahile söz anlatmak deveye hendek atlatmaktan güçtür.” bunu hatırlarım ve bir süreden sonra uzatmamayı tercih ederim. 😊

• Beğen
Reactions: Cgl

JRoj

Asistan
21 Ağu 2022
22
10
3
Böyle mi olmalı illa? Hiç benlik değil
İnsanların çoğunluğu gerçekleri sevmez dolayısıyla söyleyenleri de, yani eğer kalan azınlık kısımdan bir çevren olursa belki farklı olabilir. Şöyle bir ayrıntı var, tuhaf bir şekilde insanlar kendilerini umursamayan insanları daha çok seviyorlar, kendimden biliyorum sürekli bilgisayarda oyun oynadığım zamanlar çevremdekileri hiç umursamazdım ve tuhaf ama herkes bana karşı aşırı sevgi doluydu ta ki oyunları bırakıp, gerçek hayata dönüp insanları önemsemeye başlayana kadar

• Beğen
Reactions: Felfella

Zeynep

Dekan
5 Ağu 2022
130
2
56
28
Her zaman doğru bildiğini savun ama karşı tarafı da bir dinle, bazen doğru bildiklerimiz yanlış olabiliyor.Ama sırf karşıdaki memnun olsun diye de kendinden asla ödün verme .

• Beğen
Reactions: Felfella
Konu Sahibi
Felfella

Felfella

Doçent
21 Ağu 2022
45
21
8
İnsanların çoğunluğu gerçekleri sevmez dolayısıyla söyleyenleri de, yani eğer kalan azınlık kısımdan bir çevren olursa belki farklı olabilir. Şöyle bir ayrıntı var, tuhaf bir şekilde insanlar kendilerini umursamayan insanları daha çok seviyorlar, kendimden biliyorum sürekli bilgisayarda oyun oynadığım zamanlar çevremdekileri hiç umursamazdım ve tuhaf ama herkes bana karşı aşırı sevgi doluydu ta ki oyunları bırakıp, gerçek hayata dönüp insanları önemsemeye başlayana kadar
Evet bunu anlayali çok oldu ne kadar önemsesem de göstermemeye çalışıyorum bazılarını.. teşekkür ederim yorumunuz için~~

• Beğen
Reactions: JRoj

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar