Ingilizce

Wvant

Deniz
6 Ağu 2022
144
48
28
Zaten orta seviye olduğu için kanımca b1 b2 seviyesinde ingilizceniz bu yüzden bol bol pratik yapmalısınız artık gerisi gelir konuşmanızı ilerletmeye odaklanın

• Beğen
Reactions: Yorgunbusra

nis

Dekan
24 Ağu 2022
141
1
68
28
18
Yabancı insanlar ile konuşmak en iyi çözümdür. Tabii ki bu süreçte benim yaptığım en iyi antrenman şu oldu nesnelere ilk baktığımda Türkçe olarak değil de İngilizce olarak karşılığını düşünüyorum. Hatta normal zamanlarda bile düşüncelerimi İngilizce olarak yapmaya çalışıyorum.
İyi çalışmalar :)

• Beğen
Reactions: Yorgunbusra

atesmelegi

Asistan
2 Eki 2022
18
6
3
Gramer olarak kitaplar ve düzenli calisma ile seviyenizi gelistirebilirsiniz fakat iş konuşma ve konuşulanı anlamaya gelince durum cok farklı . Grameri bir ingiliz bir abd liden de iyi bilseniz faydasi yok. Gunluk dilde zaten ana dil kullanıcıları bile gramere cok onem vermiyor. Konuşma ve anlama için muhakkak pratik yapmalısınız. Cizgi filmler baslangic icin kulağınızı gelistirmede faydalıolacaktir . Konusma icin ana dili ingilizce olanlar ile konuşmanızi tavsiye ederim. Bir japonla ingilizce konuşursanız olan konuşmanizi da kaybedersiniz:) imkaniniz varsa 3 beşay yurt disi bir dil okuluna gidin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar