- 23 Ağu 2022
- 41
- 23
- 18
Turistik yerlere gidip yabancılarla konuş en iyi öyle gelişiyorOrta seviye olan ingilizcemi geliştirmem için ne önerirsiniz?
Orta seviye de takıldım bende, sanki boşa kûrek çekiyor gibi hissediyorum, halbuki ilk başlangıçta ilerlediğini hissediyordumOrta seviye olan ingilizcemi geliştirmem için ne önerirsiniz?
Hocam motivasyonunuzu düşürmeyin bu seviyeye nasıl geldiyseniz aynı şekilde ilerleyeceksiniz.Orta seviye de takıldım bende, sanki boşa kûrek çekiyor gibi hissediyorum, halbuki ilk başlangıçta ilerlediğini hissediyordum
Motivasyona su'dan daha çok ihtiyacım var.Hocam motivasyonunuzu düşürmeyin bu seviyeye nasıl geldiyseniz aynı şekilde ilerleyeceksiniz.
en büyük motivasyon kaynağı kendimiziz. Mutlu olacağın şeylere odaklanMotivasyona su'dan daha çok ihtiyacım var.
İngilizce öğrenmemek gibi mi?en büyük motivasyon kaynağı kendimiziz. Mutlu olacağın şeylere odaklan
Bazı amaçlarımız için sevdiğimiz şeylerden fedakarlık göstermeliyiz. Bence biraz ara verip motivasyonunu topladıktan sonra devam edebilirsin.İngilizce öğrenmemek gibi mi?