İlişki Mı Yoksa Kpss Çalışmak Mı?

Özhat_

Üyecik
6 Ağu 2022
2
0
1
23 yaşındayım şuan kadar hiç sevgilim olmadı. Flörtten ve arkadaşlıktan ileriye gidemedim bu sene üni de son senem stajım var ve kpss çalışmam lazım ama arada sırada duygusal yanlızlik benim Konstantrosyonumu bozuyor artık bir ilişkiye girip yaşamak istiyorum ama aynı zamanda geleceğimi planlamam lazım bazen de bu sene aşk meşk yine uzak olup atandıktan sonra ilişkilere bak diyorum kendi kendime ama kararsızım

Alèxandra

Asistan
6 Ağu 2022
8
1
4
3
Ilişki konusunda uzman sayılmam ama şunu söylemeliyim ki eğer olur da bir gün biri sizden ilişki için fırsat isterse geri çevirmeyin, deneyin. Iş önemli ama unutmayın her zaman iyi iş vardır ancak iyi bir hayat arkadaşı her zaman bulunmaz. Üniversiteyi her yaşta okuyabilirsiniz. Kısacası üniversitesi okuyacağım diye ilişkiyi gözden çıkarmayın ama ilişki olsun diye de ısrar etmeyin. Olacağı varsa olur. Sizin kaderinize biri yazılmışsa o elbet gelir bir gün sizi bulur.

Wvant

Deniz
6 Ağu 2022
144
48
28
İlişkiye girmek istiyorum diyerek girilmiyor bence aşk, sevgi böyle bir şey değil ve sevgiliniz olunca kariyeriniz olmayacak diye bir kaide yok. Siz kpss çalışın mezun olmaya bakın zaten aşk sizi bulur siz onu bulamazsınız.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar