Oooo süper hareketGeçmesini bekliyorum
Arabeskde çok ağır geliyor huzursuzluğa.Arabesk dinleyerek
Kulaklığımı takıp bir uyku müziği açıyorum uyuyorum ertesi sabah mis gibiyimHuzursuz hissettiğiniz zamanlarda, huzursuzluğunuzu nasıl geçiriyorsunuz?
Onun yerine hareketli parçalar dinle. Efsane oluyorArabesk dinleyerek
Ben anladımMutsuz ya da huzursuzken kaçırdığım şeyleri düşünüyorum. En basitinden mutsuzken dışarı çıkıp güzel bir vakit geçirme şansını elinin tersi ile itmek. Aslında çok basit bir şey. Sadece mutsuz olmaya başladığın an "Bugün de şuraya gideyim." ya da "Bugün de şu kitabı bitireyim, şu diziyi izleyeyim, bu yemeği deneyeyim." diyeceksin. Güzel şeylere s*ktiri çekip mutsuz olmayı seçtiğini düşünürsen eğer eminim ki üstesinden gelebilirsin. Anlatamadım ama alışınca anlayacaksın.
Huzursuz hissettiğiniz zamanlarda, huzursuzluğunuzu nasıl geçiriyorsunuz?
Yüce Allah'ın gücü işte, ne demişler imamsever imamcı imambayılmaz çünkü Allah onda huzursuzluktan tut yorgunluğa kadar yüce Allah her şeyinizi alır bağışlarHuzursuz hissettiğim an bir Yasini Şerif okuyorum. Sonra da 2 rekat namaz vallahi bende birşey kalmıyor..
O halde bir kitap öneri yapayım.Anılarınla yüzleşirsen ozman özgürleşirsin.Ezgin kılıç.Kesinlikle kitap okuyarak
Vatandaş Abuzer kitabı kafanı biraz dağıtır .xdKesinlikle kitap okuyarak
Gerçek mutluluğun formülünü kullanarakHuzursuz hissettiğiniz zamanlarda, huzursuzluğunuzu nasıl geçiriyorsunuz?
Ve olabildiğince uyuyarak zamanı hızlandırıp unutmaya çalışıyorumArabesk dinleyerek
Oyun oynayarakHuzursuz hissettiğiniz zamanlarda, huzursuzluğunuzu nasıl geçiriyorsunuz?