Hic Bır Insana Aşık Olamıyorum

Erdem erturk

Üyecik
13 Ağu 2022
3
1
1
25
Balıkesir
Aşka olan inancımı son ihanetten sonra yitirdim ailesinden ayrıldı yaşadığım şehire geldi (bende gurbette çalışmaya gelmiştim) orada tanıştık ve alt katimda ev tuttum arkadaşı ile geldiler bir süre sonra eve gecenin köründe erkek almaya başladılar bunu kaldiramayip düzenimi falan komple bozdum kendileri de zaten aile evine döndü. Bunu kaldiramadigim için hayatıma alicagim her insanı reddediyorum ilaç tedavisi istemiyorum yardimci olucak birileri.

• Beğen
Reactions: Brcccu

Zeynep

Dekan
5 Ağu 2022
130
2
56
28
Aşka olan inancımı son ihanetten sonra yitirdim ailesinden ayrıldı yaşadığım şehire geldi (bende gurbette çalışmaya gelmiştim) orada tanıştık ve alt katimda ev tuttum arkadaşı ile geldiler bir süre sonra eve gecenin köründe erkek almaya başladılar bunu kaldiramayip düzenimi falan komple bozdum kendileri de zaten aile evine döndü. Bunu kaldiramadigim için hayatıma alicagim her insanı reddediyorum ilaç tedavisi istemiyorum yardimci olucak birileri.
Sen üst katlarinda otururken eve erkek almaları da büyük cesaret😐 geçmiş temizleme çalışmaları gibi biseyler var nette çeşitli meditasyonlar falan ayrıca her insan aynı değil insanlara fırsat verirsen bunu daha iyi anlayabilirsin. Durumun varsa psikoloğa gitmen daha iyi olur onlar ilaç vermiyorlar zaten derdini dinleyip çözüm bulurlar.

Redhour

Asistan
9 Ağu 2022
27
1
16
3
Herhangi bir yardıma ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman sevmeye hayatına birilerini almaya başlarsın. Acele etmenin anlamı yok. Yalnızlık bana göre değil ben böyle yapamıyorum duramıyorum diyorsan ilaç yardımı alacaksın, en azından takıntılı düşüncelerini, kuruntularını azaltır.

• Beğen
Reactions: Brcccu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar