Her Gün Diyetisyenimden Gizli Fast Food Yiyorum, Sizce Kızar Mı?

Emre

Dekan
9 Tem 2022
132
1
40
28

Her gün diyetisyenimden gizli akşamları kola, yağlı yiyecekler gibi şeyler tüketiyorum. Sizce öğrense kızar mı?

Alèxandra

Asistan
6 Ağu 2022
8
1
4
3
Insan başına bir olay gelmeden anlamıyor kıymeti. Diyetisyeniniz sizin sağlığınız için emek veriyor size program vs. hazırlıyor. Hepsi sizin için yani. Onun kaybedeceği bir şey yok çünkü o yine parasını alacak ancak siz fastfood yiyerek hem kendinize yalan söylüyor hemde kendinize ve diyetisyeninize vermiş olduğunuz sözü çiğniyorsunuz. 2-3 hafta önce bende sizin gibiydim. Abur cubur ve fastfoodu çok sever ve hep yerdim. Ancak bir gece ansızın ateşim yükselmeye cildimde kızarıklık, kuruluk ve tahrişe olmaya başladığını farkettim. Bir kaç gün sonra doktora gittim ve doktorum yediğim yiyeceklerden kaynaklı bir durum olabileceğini söyledi. O günler enerjim emilmiş gibiydi. Baş ağrısı mide bulantısı halsizlik had safhada idi bende. Bu tür yiyecekler her ne kadar bize güzel gelse de aslında bizi sömürüyor ve bedenimizin enejini alıyor bunu farkettim. Bundan sonra kendime, bedenime iyi bakacağıma dair söz verdim ve o günden beri şeker ve tuz kullanmıyorum. Bedenimi seviyorum ve ben sağlıklı bir şekilde yaşamak istiyorum. Bu yüzden herkes bedenine iyi bakmalı. Belki ayda bir tüketilir ancak her zaman tüketilmesi tehlikeli bir durum. Kendinize dikkat edin.
Ve son olarak, eğer diyetisyeniniz olsaydım çok kızardım ve o da eminim ki size kızacaktır. Haklı da.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar